Budi dio naše mreže

"Nađi nekoga tko će biti ljekovit za tvoju dušu, nekoga kome ćeš moći reći sve što nosiš na duši i nakon toga se osjećati kao novi čovjek."

/ fe

Mario Žuvela vjeroučitelj je koji mnoge ljude nadahnjuje svojim stvaralaštvom. Pisanje duhovnih tekstova, pjesama i knjiga te uređivanje nekoliko vjerskih portala služi mu kao zahvala i svjedočansto o Gospodinu koji ga nadahnjuje kroz obitelj i svakodnevicu. Posljednje poticajno razmišljanje iz njegova pera donosimo vam u cijelosti.

                   Takav je život, ne nađeš li nekoga tko će ti paliti svjetlo u očima, uvijek ćeš ići pognute glave i tužna pogleda. Nađi zato nekoga tko će biti ponosan na to što te ima, kome ćeš se moći javiti u pola noći kad se stvari počnu komplicirati i tko će ti samo jednom riječi umiriti ranjeno srce. 

Ne treba ti netko kome se trebaš braniti, opravdavati, dokazivati. Trebaš samo nekoga tko će ti reći “znam kako si” i to će ti biti dovoljno.
Čudna je ta rijeka emocija, uvijek krene u pravcu u kojem se ne nadaš. I kada pomisliš da si sve razumio, tek tada vidiš da ti ništa nije jasno.

Nađi nekoga tko će tvoj obični trenutak pretvoriti u trenutak za pamćenje jer lijepa riječ, osmijeh ili mali znak pažnje stvari su koje se ne mogu tek tako zaboraviti. Nađi nekoga tko će biti ljekovit za tvoju dušu, nekoga kome ćeš moći reći sve što nosiš na duši i nakon toga se osjećati kao novi čovjek.

 

Ako još niste upoznali Maria Žuvelu, tekst HKM-a o toj temi temu pročitajte OVDJE.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja