Budi dio naše mreže

Sveti Josip se žrtvovao i silno patio zbog jednog razloga: ljubavi. Neka naši moderni očevi, naši moderni tate, uzdignu svoje oči prema dobrom svetom Josipu i izmole njegov nebeski zagovor, posebno u trenucima kušnje kada se traži bol i žrtva.

/ dz

Ovaj veliki svetac ljubio je Boga; volio je svoju ženu Mariju, a imao je sveobuhvatnu ljubav prema svome Sinu, Gospodinu Isusu Kristu, Sinu Boga živoga. Neka naši moderni očevi, naši moderni tate, uzdignu svoje oči prema dobrom svetom Josipu i izmole njegov nebeski zagovor, posebno u trenucima kušnje kada se traži bol i žrtva. Nema sumnje, dobri sveti Josip će biti prisutan, moćan i providonosan u svojoj pomoći!

Prvi poklonici (oni koji su istinski odani) ovom velikom i slavnom svetom Josipu bili su i Gospa i Isus, Gospodin. Da bismo svi mi imali cjelovit, uravnotežen i cjelovit odnos s Isusom i Marijom, onda moramo imati i veliku ljubav prema slavnom svetom Josipu, piše Catholic Exchange.

Stoga bismo željeli završiti molitvom Isusu, Mariji i svetom Josipu:

Isuse, Marijo i Josipe, dajem vam svoje srce i svoju dušu; Isuse, Marijo i Josipe, učinite moje srce sličnima svome; Isuse, Marijo i Josipe, pomozite mi u mojoj posljednjoj agoniji; Isuse, Marijo i Josipe, izdišem ti dušu svoju. O Sakramente presveti, o Sakramente Božanski, svaka hvala i svaka zahvala neka bude svaki trenutak tvoj.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja