Budi dio naše mreže

Ključna riječ: sveti-josip

Što nam djelo sv. Josipa govori o Isusu?

Jeste li ikada razmišljali zašto je Isus došao na ovaj svijet da postane sin drvodjelje? Mogao je lako biti sin vojnika, političara, farizeja, hramskog svećenika ili čak filozofa. Ipak, odlučio je postati sin čovjeka koji je radio svojim rukama.

Sveti Josip: Čovjek po Božjem srcu

Josip je zaslužio najveće počasti jer ga čast nikada nije doticala. Crkva nema ništa slavnije, jer nema ništa skrivenije. Neka nam Svemogući Bog osigura da uvijek poštujemo Josipovu skrivenu krjepost.

SVETI JOSIP Uzor muževnosti, očinstva i nježnosti

Sveti Josip kao zaštitnik obitelji, Crkve i domovine i uslišanja po njegovom zagovoru bile su teme Argumenata HKR-a 19. ožujka. Tim su povodom u emisiji predstavljene dvije zajednice koje ga časte na poseban način – jedna iz Karlovca, a druga iz Varaždina, ali i projekt "Muževni budite".

Uzmi sv. Josipa za svoga oca

Jesi li imao dobrog oca, oca punog ljubavi, koji se brinuo o tebi, opskrbljivao te, pomagao ti da riješiš probleme u životu mudrim savjetima, onog koji je uvijek bio tu za tebe kada si ga trebao? Ili je možda tvoj otac umro kad si bio mlad i nikada ga nećeš upoznati?

1 2 3 8
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja