Budi dio naše mreže

Ključna riječ: sveti-josip

Posvetite svoj dom strahu zlih duhova i zatražite zaštitu svetog Josipa

Sveti Josip nam je potreban sada, više nego ikad. Naš je svijet prihvatio duboko antikršćanske ideje. Mlade ljude privlače demonske stvari više nego ikad. Perverzija ispunjava internet, televiziju i našu politiku. Đavao je uistinu Princ ovoga svijeta, a mnogi su njegovi odani podanici! Za nas koji imamo svetog Josipa, nemamo se čega bojati. Međutim, moramo djelovati šireći pobožnost strahu zlih duhova. Trebamo njegovu stalnu zaštitu za naše obitelji i djecu.

Kako je majka sv. Josipu zavjetovala Božidara Prosenjaka kojeg je polumrtvog 17 km pješice nosila do bolnice?

U emisiji „Vjera i nada“ Ureda za pastoral u medijima Varaždinske biskupije u korizmenom vremenu donosimo osobna svjedočanstva vjernika. Gost uz 4. korizmenu nedjelju je književnik i novinar koji je napisao 60-ak djela za djecu i odrasle, među ostalim i roman „Tesar“. U emisiji smo, između ostaloga, doznali koliko je i zašto u životu Božidara Prosenjaka bio važan sv. Josip.

Po zagovoru sv. Josipa izmolila sam muža i dijete, ali pobijedila i postporođajnu depresiju

"Vjerujem da je Bog sve ove stvari dopustio da bi se proslavio u našem životu. Puno toga sam proživjela i propatila, ali me svugdje pratila Božja milost. Zbog svega toga, ja danas mogu pomagati i svjedočiti drugima. Tek danas shvaćam riječi svoje majke koja nam je uvijek ponavljala: ‘Djeco, ne brinite se, Božja providnost nikad ne spava‘", svjedoči za Hrvatsku katoličku mrežu mlada supruga i majka.

Trodnevnica u Kapeli sv. Josipa u Ostrni

U Župi Uzvišenja Svetog Križa u Lukarišću na području Dugog Sela trodnevnicom će se obilježiti blagdan svetog Josipa, kojemu je posvećena kapela u mjestu Ostrna.

PADRE PIO Idite k Joispu

Svetac je uvijek svojoj duhovnoj djeci savjetovao da gaje duboku i iskrenu pobožnost prema svetom Josipu jer je smatrao kako je to temeljni dio života svakog kršćanina: "Idite k Josipu! Idite k njemu s velikim pouzdanjem jer se ni ja, poput svete Tereze Avilske, ne sjećam da sam išta molio svetog Josipa, a da mi odmah nije udijelio milost."

SVJEDOČANSTVO Molio sam svetog Josipa za brak i buduću suprugu, a dao mi je puno više

Pouzdali smo se u Gospodina, vjenčali i vjerovali da će sve doći na svoje, da će On providjeti sve kroz vrijeme koje je pred nama. Povodom Valentinova, poznatog kao dana zaljubljenih donosimo snažno svjedočanstvo o promjenama koje su se desile u životu jednog mladića kada je svakodnevno počeo moliti svetog Josipa za svoju muževnost i buduću suprugu.

Svjedočanstvo djevojke koja je zahvaljujući zagovoru sv. Josipa pronašla muža

O čudesnom zagovoru svetog Josipa u Nacionalnom svetištu sv. Josipa u Karlovcu prve srijede Velike devetnice sv. Josipu govorila je Paula Vučko. „Sveti Josip, tihi svetac, u moj je život ušao upravo tako – tiho. Obično se kaže ‘Idite k Josipu!’, a ja bih rekla da je ipak on našao mene i zagovarao me kod našeg Gospodina."

San svetoga Josipa

Marija i Josip nisu aktivni u ovom Goyinom prikazu. Oni pasivno primaju ono što Bog ima za reći i dati.

1 2 3 7
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja