Budi dio naše mreže

"Majko ako naiđeš na moje zatvoreno srce, ako ti se opirem i odbijam da učiniš sa mnom isto što si i sa sobom učinila, odnosno predala se Bogu u potpunosti, molim te da me svojom ljubavlju razoružaš i obratiš", piše fra Mario Berišić na svojem Instagram profilu. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

/ im

Tko to ima kraljicu neba i zemlje za majku? Tko to ima majku koja ima posebnu milost pred Bogom i koju Bog nikada ne odbija?

Često smo nesvjesni milosti i ljubavi koje se mogu i koje se žele izliti na nas preko naše majke. Mi ih niti tražimo niti za njima čeznemo, a Ona izlijeva kao iz oblaka punog kiše. Zaboravimo na nju ali ona nikad ne zaboravi na nas, pa majka je i ne može ona protiv toga.

Zaboravimo na nju ali ona nikad ne zaboravi na nas, pa majka je i ne može ona protiv toga.

Njena veličina leži u njenoj otvorenosti prema Bogu i Bog je u njoj i njenoj duši našao toliko mjesta da ju je suobličio na najsavršeniji način sa sobom. Naša majka želi da se i to sa nama dogodi. Ona vidi naše mogućnosti, poznaje naše slabosti i naše grijehe, ali uvjeren sam da nas nikad ali nikad ne napušta. Njen zadatak je i dalje rađati Isusa, ali u našim srcima i tijelima.

Njen zadatak je i dalje rađati Isusa, ali u našim srcima i tijelima.

Majko ako naiđeš na moje zatvoreno srce, ako ti se opirem i odbijam da učiniš sa mnom isto što si i sa sobom učinila, odnosno predala se Bogu u potpunosti, molim te da me svojom ljubavlju razoružaš i obratiš.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Fra Mario Berišić (@framario.berisic)

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja