Budi dio naše mreže

One najbitnije stvari u životu ne možeš spakirati, ne možeš jednostavno uzeti što je tvoje i otići. Ono vrijedno ne nosiš, nego živiš. Time se ne pune koferi, nego duša. Drage ljude ne posjeduješ, nego možeš samo zahvaliti za njih. Čovjek koji trpa životne kofere prazni dušu. Pročitajte objavu koju je napisao fra Marin Karačić na svojem Instagram profilu.

/ im

One najbitnije stvari u životu ne možeš spakirati, ne možeš jednostavno uzeti što je tvoje i otići. Ono vrijedno ne nosiš, nego živiš. Time se ne pune koferi, nego duša. Drage ljude ne posjeduješ, nego možeš samo zahvaliti za njih. Čovjek koji trpa životne kofere prazni dušu.

Drage ljude ne posjeduješ, nego možeš samo zahvaliti za njih.

Da bi se duh uzdigao, tijelo se mora poniziti, da bi duša išla gore, tijelo mora otići dolje. I tako je lijepo i oslobađajuće shvatiti to u životu; da ništa što je vrijedno ne možeš vezati, ništa što te ispunja ne možeš zarobiti.

Siromašan je onaj čije se bogatstvo može izmjeriti zemaljskim mjerilima.

Jedino se možeš otvoriti Njegovoj milosti i znati zahvaliti. Siromašan je onaj čije se bogatstvo može izmjeriti zemaljskim mjerilima. Pusti kofere, nahrani dušu!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli fra Marin Karacic (@framarinkaracic)

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja