Budi dio naše mreže

Duhovna obitelj "Omnia Deo" proslavila godišnjicu kanonskog utemeljenja

Svečanim misnim slavljem u katedrali sv. Vida u Rijeci duhovna obitelj "Omnia Deo" proslavila je u petak godišnjicu kanonskog utemeljenja ovog javnog vjerničkog društva.

/ mp

Euharistijsko slavlje predvodio je krčki biskup u miru mons. Valter Župan, a pozdravnu riječ i čestitke uputio riječki nadbiskup i metropolit mons. dr. Ivan Devčić.

Euharistijsko slavlje predvodio je krčki biskup u miru mons. Valter Župan

Pozdravnu riječ i čestitke uputio riječki nadbiskup i metropolit mons. dr. Ivan Devčić

Na misi je uz mnogobrojne svećenike suslavio i utemeljitelj zajednice don Josip Radić, a slavlju je nazočila duhovna majka zajednice Jozefina Glasnović.

Na misi je uz mnogobrojne svećenike suslavio i utemeljitelj zajednice don Josip Radić

Podsjetimo, događaj od osobite važnosti za Riječku nadbiskupiju i novost za Crkvu Božju u Hrvata zbio se u petak, 8. lipnja 2018. godine, u kasnim poslijepodnevnim satima u katedrali sv. Vida u Rijeci.

Pod svečanim euharistijskim slavljem kojega je predvodio riječki nadbiskup i metropolit mons. dr. Ivan Devčić pročitan je Dekret o osnivanju javnog vjerničkog društva “Omnia Deo – sve Bogu“, a koje je nastalo od članova duhovne obitelji Euharistijske zajednice Srca Isusova i Marijina. Odluka o osnivanju uručena je utemeljitelju Društva don Josipu Radiću.

Ključne riječi:
don Josip Radić Omnia Deo

Obratite nam se

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja