Budi dio naše mreže

Dopustite Gospodinu da vam otkrije svoju volju za vaš život!

Ako niste sigurni koja je Božja volja za vaš život, zamolite Gospodina da vam ju otkrije kroz molitvu! Otvorite svoje srce i dopustite Božjoj ljubavi da vam progovori!

/ hk

Ponekad može biti teško razlučiti što bismo trebali učiniti sa svojim životom. Često se susrećemo s velikim životnim odlukama, poput one što učiniti nakon fakulteta, kako pronaći pravu osobu za brak ili kako odabrati posao u kojem ćemo moći koristiti naše talente.

U svakom slučaju, potrebno je svoje odluke staviti pred Boga i dopustiti mu da svojim mirom ispuni naša srca, prenosi Aleteia. Ova vam molitva može pomoći da svoju situaciju predate Bogu i zamolite ga za jasnoću i snagu u donošenju odluke!

Gospodine, podari mi svoju božansku svjetlost da mogu razumjeti nacrt Tvoje providnosti za moj život te da, ispunjena iskrenom željom za spasenjem svoje duše, mogu zajedno s mladićem iz evanđelja reći: “Što mi je činiti da baštinim život vječni?”

Sve su mi opcije otvorene, ali sam još uvijek neodlučna. Čekam Tvoju zapovijed, dajem ti cijelu sebe i potpuno ti se predajem. Govori, Gospodine, mojoj duši. Govori mi kao mladom Samuelu. “Govori, Gospodine, sluga tvoj sluša”. Bacam se ničice pred Tobom i spremna sam vršiti tvoju volju! 

Foto: Pixabay

Ključne riječi:
Božja volja molitva razlučivanje

Obratite nam se

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja