Budi dio naše mreže

Ako niste sigurni koja je Božja volja za vaš život, zamolite Gospodina da vam ju otkrije kroz molitvu! Otvorite svoje srce i dopustite Božjoj ljubavi da vam progovori!

/ hk

Ponekad može biti teško razlučiti što bismo trebali učiniti sa svojim životom. Često se susrećemo s velikim životnim odlukama, poput one što učiniti nakon fakulteta, kako pronaći pravu osobu za brak ili kako odabrati posao u kojem ćemo moći koristiti naše talente.

U svakom slučaju, potrebno je svoje odluke staviti pred Boga i dopustiti mu da svojim mirom ispuni naša srca, prenosi Aleteia. Ova vam molitva može pomoći da svoju situaciju predate Bogu i zamolite ga za jasnoću i snagu u donošenju odluke!

Gospodine, podari mi svoju božansku svjetlost da mogu razumjeti nacrt Tvoje providnosti za moj život te da, ispunjena iskrenom željom za spasenjem svoje duše, mogu zajedno s mladićem iz evanđelja reći: “Što mi je činiti da baštinim život vječni?”

Sve su mi opcije otvorene, ali sam još uvijek neodlučna. Čekam Tvoju zapovijed, dajem ti cijelu sebe i potpuno ti se predajem. Govori, Gospodine, mojoj duši. Govori mi kao mladom Samuelu. “Govori, Gospodine, sluga tvoj sluša”. Bacam se ničice pred Tobom i spremna sam vršiti tvoju volju! 

Foto: Pixabay

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja