Budi dio naše mreže

"Pogrešno je sadašnje stanje i osjećaje prenositi na sutra. Svakom je danu dosta njegova zla. Dobrota i čovjekoljubivost u nama mala su djeca koja žele izrasti. Važno je da to želiš i da moliš i raditi da to bude", poručuje Tomislav Ivančić u knjizi "Duhovno pomoći čovjeku".

/ im

Čovjek mora imati velike misli, ali njih treba ostvarivati pomoću malih, sitnih koraka. Svaka se bolest može izliječiti, ali treba početi s malom vježbom, s mislima punim optimizma, sa slikom u mašti koja sebe vidi zdravoga, s povjerenjem u Boga kojega vidiš ispred sebe kako ti se smiješi, stavlja ruku na tebe i liječi te.

Život se događa u koračanju i brojanju sati, dana, mjeseci i godina. Što danas nisi, sutra ćeš biti.

Nevolja, poteškoćei bolesti pokazuju tko smo. Stvoreni smo u prostoru i vremenu. Nikad nismo u cijelome prostoru i nikad nemamo sve godine. Život se događa u koračanju i brojanju sati, dana, mjeseci i godina. Što danas nisi, sutra ćeš biti. Iskusni molitelji znaju da moleći ne osjećaju da se šta događa. No, nakon nekoliko dana postojane molitve vidi se promjena, molitve su uslišane, dolazi zdravlje.

Dobrota i čovjekoljubivost u nama mala su djeca koja žele izrasti.

Pogrešno je sadašnje stanje i osjećaje prenositi na sutra. Svakom je danu dosta njegova zla. Dobrota i čovjekoljubivost u nama mala su djeca koja žele izrasti. Važno je da to želiš i da moliš i raditi da to bude.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja