Budi dio naše mreže

Nisi ti kriv, ali te molim, povjeruj glasu Istine koji ti ne prestaje govoriti da si voljen, da si željen, da ne možeš ništa učiniti da bi te volio manje. Božja ljubav prema tebi je apsolutna i vječna.

/ im

Korisnici društvenih mreža rado posjete profil karmelićanina br. Jakova Milića koji ih svojim razmišljanjima potiče na kršćanski rast. Brat Jakov od Križa inače je liječnik, a ove jeseni zaređen je za đakona. Na Facebooku je promišljao o izazovima na životnom putu svakoga kršćanina. Njegovo promišljanje prenosimo u cijelosti.

Koliki ljudi cijeli život vape za riječima da su vrijedni truda, da su vrijedni ljubavi. To dubine iz njih progovaraju da vape za Ljubavi koju im ovaj svijet ne može dati.

Moja ti ljubav neće zatvoriti rane. Moja ti ljubav neće rasvijetili tame. Ali moje ti riječi mogu poslužiti kao štake, dok ne naučiš sam hodati, dok ne spoznaš i ne primiš u srce tu istinu da si voljen preko svake mjere, da te Bog neizmjerno ljubi i da je za tebe svijet stvorio.

Sigurno su i tvoji roditelji davali svoj maksimum, nastojeći te strogošću oblikovati za Boga.

Nisi ti kriv što nisi primio ljubav kad si ju morao primiti. Nisi ti kriv što si kroz život osjećao da moraš biti savršen da bi te netko volio. Nisi ti kriv što si osjećao da moraš biti glasan da bi se čuo tvoj glas. Nisi ti kriv što tvoj maksimum drugima nije bio dovoljan. Sigurno su i tvoji roditelji davali svoj maksimum, nastojeći te strogošću oblikovati za Boga.

Nisi ti kriv što Boga oblikuješ prema tim krivim slikama koje su ti usađene. Nisi ti kriv što misliš da Božju ljubav moraš zaslužiti. Nisi ti kriv što misliš da nisi vrijedan ljubavi jer nisi savršen. Nisi ti kriv što misliš da si smeće jer nisi savršen.

Čuj riječi koje ti govore da si uvijek bio i uvijek ćeš biti voljen i prihvaćen.

Nisi ti kriv, ali te molim, povjeruj glasu Istine koji ti ne prestaje govoriti da si voljen, da si željen, da ne možeš ništa učiniti da bi te volio manje. Božja ljubav prema tebi je apsolutna i vječna.

Poslušaj ove riječi, nek ti uđu u srce i znaj. Čuj riječi koje ti govore da si uvijek bio i uvijek ćeš biti voljen i prihvaćen. Ne zbog svojih čina, već zbog onoga što jesi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Br. Jakov od Križa (@br.jakov)

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja