Budi dio naše mreže

Nakon što su poslušali očevu priču, policajci u Zaragozi odlučili su pokazati humanost i staviti čovjeka na prvo mjesto.

/ ps

Nakon što je zaštitar u supermarketu otkrio muškarca kako krade četiri bočice hrane za bebe, reakcija policije bila je neočekivana.

Kako prenosi španjolski list La Voz de Galicia, španjolska je policija objavila na Twitteru priču o policajcima u Zaragozi koji su odlučili staviti čovjeka na prvo mjesto te time pokazali veliko poštovanje i humanost.

“Očekivano bi bilo da čovjek bude kažnjen nakon što bi naravno, vratio proizvode”, piše list. “No, kada su se javili policijski službenici na mjesto zločina te ispitali zaštitara i pregledali sigurnosne kamere, poslušali su priču optuženika: nezaposlen je otac, koji s obzirom na ekonomsku situaciju, jedva ima novaca kako bi prehranio djecu. Policija je dopustila da ode s hranom, dok je jedan od službenika izvadio novac iz džepa i platio za nju”.

Nadalje, pišu kako su svjedoci bili u nevjerici te su zapljeskali policajcima pri izlasku. Nakon kratke debate među prisutnima, zaključili su kako je potreba oca bila razumljiva te su cijenili činjenicu da se policija stavila na mjesto oca bez prihoda, makar to prekoračio opis njihovog posla.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja