Budi dio naše mreže

Drugi Antunovski hod mladih održat će se u subotu, 6. lipnja u organizaciji župa sv. Antuna sa Svetog Duha i iz Sesvetskih Sela te Centra za zvanja OFMConv. Prošle godine su mnogobrojni mladi hodočasnici hodali od svetišta sv. Antuna Padovanskog na Svetom Duhu sve do svetišta sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima.

/ mp

“Drugu godinu zaredom organiziramo Antunovski hod mladih, a ove godine će se održati 6. lipnja. Okupit ćemo se u župi i svetištu sv. Antuna u Sesvetskim selima gdje ćemo započeti svetom misom u 15 sati koju će animirati slavljenički tim evangelizacijske zajednice sv. Maksimilijana Kolbea, Amorose. Nakon toga će mladi krenuti pješice prema drugom svetištu sv. Antuna na Svetom Duhu, a na putu će posjetiti franjevački samostan u Dubravi.

Središnji događaj bit će svakako evangelizacija na Trgu bana Jelačića, a predvodit će je naša evangelizacijska zajednica. U pripremama već nekoliko mjeseci spremaju ples, igrokaz i ostali program koji je i prošle godine okupio mnoštvo ljudi, posebno mladih.

Na kraju, uputit ćemo se prema Svetom Duhu gdje ćemo hod završiti euharistijskim klanjanjem, čašćenjem relikvija svetog Antuna i slavljenjem uz Petra Buljana i Amorose, te zajedničkim druženjem. Svi ste dobrodošli! Sveti Antune, moli za nas!”, poručio je voditelj evangelizacijske skupine „Maksimilijan Kolbe” fra Stjepan Brčina na svom Instagram profilu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Drugu godinu zaredom organiziramo Antunovski hod mladih, a ove godine će se održati 6. lipnja. Okupit ćemo se u župi i svetištu sv. Antuna u Sesvetskim selima gdje ćemo započeti svetom misom u 15 sati koju će animirati slavljenički tim Evangelizacijske zajednice sv. Maksimilijana Kolbea, Amorose. Nakon toga će mladi krenuti pješice prema drugom svetištu sv. Antuna na Svetom Duhu, a na putu će posjetiti franjevački samostan u Dubravi. Središnji događaj bit će svakako evangelizacija na trgu bana Jelačića, a predvodit će je naša Evangelizacijska zajednica. U pripremama već nekoliko mjeseci spremaju ples, igrokaz i ostali program koji je i prošle godine okupio mnoštvo ljudi, posebno mladih. Na kraju, uputit ćemo se prema Svetom Duhu gdje ćemo hod završiti euharistijskim klanjanjem, čašćenjem relikvija svetog Antuna i slavljenjem uz Petra Buljana i Amorose, te zajedničkim druženjem. Svi ste dobrodošli!😉😁 Sveti Antune, moli za nas! 🙏😁 #budiFRAjer😉 #OFMConv #duhovnipoziv #evangelizacijska16670 #DDV #svetiantun

Objavu dijeli fra Stjepan Brčina (@stjepanbrcina)

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja