Budi dio naše mreže

Dinko Ledić-Purić, umjetničkog imena DieLPi, objavio je novi singl pod imenom "Marijo Majko" nadolazećeg albuma Molitveni rap.

/ mpp

“Marija ima posebno mjesto u mome srcu i mome životu. Iz odnosa s njom crpim snagu i ljubav za život. Svakomu želim da otkrije Marijinu blizinu i njeno prekrasno srce koje razumije, ljubi, tješi, čuje, raduje i majčinskom nas pažnjom dovodi sve bliže svome sinu Isusu. Upravo iz takvih trenutaka molitve, druženja i blizine Marijina i mog srca nastala je ova pjesma”, objasnio je autor.

Pjesmu smo ovaj put odlučili predstaviti u obliku live lyric videa, koji je izradio Dinko Bošnjak.
Za instrumentalni dio pjesme pobrinuo se Marko Javorski, a za prateće vokale Ivona Bunčić, oboje iz Ivona i Marko acoustic benda.

Marija ima posebno mjesto u mome srcu i mome životu.

“Jako me raduje što ćemo vam pjesmu “Marijo Majko” ipak predstaviti u drukčijem ruhu nego dosadašnje pjesme. Od atmosfere, akustične instrumentalne pratnje do video uratka – sve je obilježeno minimalističkim tonom i jednostavnosti. Uigranoj ekipi pridružio se i mladi glazbenik Marko Javorski čija me profesionalnost i radna etika te čovječnost oduševljavaju. Ovo nam je prva suradnja i uživao sam s njim stvarati pjesmu Marijo Majko, koju jedva čekam da čujete”, rekao je.

Za vizualni identitet pobrinuo se Matija Prlić, a pjesma je snimljena u studiju Andreja Lončarića, koji se pobrinuo za snimanje, miks i mastering.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja