Budi dio naše mreže

Donosimo molitvu za bolesne koju je redovito molio sv. Padre Pio.

/ im

Oče na nebesima, hvala ti što me voliš. Hvala ti što si poslao svoga Sina našeg Gospodina Isusa Krista u svijet da me spasi i oslobodi.

Vjerujem u tvoju moć i milost koja će me održati i obnoviti.

Ljubljeni Oče, dotakni me sada svojim iscjeliteljskim rukama jer vjerujem da je tvoja volja da budem dobro u umu, tijelu, duši i duhu. Pokrij me najdragocjenijom krvlju svoga Sina našeg Gospodina Isusa Krista od vrha moje glave do tabana mojih. Ukloni sve što ne bi smjelo biti u meni.

Izbriši nezdrave i bolesne stanice. Otvorit začepljene arterije ili vene i obnovi i zamijeni oštećena područja. Ukloni svaku upalu i očisti je od svake infekcije snagom dragocjene krvi Isusove. Dopusti vatri Tvoje iscjeliteljske ljubavi da prožima cijelo moje tijelo da izliječi i ponovno stvori zdrava područja tako da moje tijelo može funkcionirati onako kako si me Ti stvorio.

Dodirni moj um i moje emocije, čak i do najdubljeg dijela mog srca. Ispuni cijelo moje biće svojom prisutnošću, ljubavlju, radošću i mirom i približi me sebi svakog trenutka mog života.

I Oče, ispuni me Duhom Svetim i osnaži me da činim Tvoja djela, da moj život donese slavu i čast Tvome Presvetom imenu. Molim to u ime Gospodina Isusa Krista. Amen.

Izvor: Bog je tu

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja