Budi dio naše mreže

"Ljudi, smijte se i ispod maski i makar nitko ne vidio. Vi ćete to osjetiti i pomoći ćete si da budete makar malo sretniji!", poručuje fra Josip Vlašić u najnovijoj "Pozitivnoj minuti".

/ mp

Fra Josip Vlašić, član međuprovincijskog franjevačkog bratstva u Franjevačkom samostanu Marijina Pohođenja u Pazinu, video-porukama pod nazivom “Pozitivna minuta” traži dobre, lijepe i poticajne misli te ih dijeliti putem društvenih mreža. U najnovijoj objavi donosi:

Dobro znamo da se svaki naš osjećaj može prepoznati i na našem licu. Kada smo tužni, to se jednostavno vidi na nama, kada smo prestrašeni i bijesni, a isto tako i kada smo radosni. To se sve vidi. Osjećaj radosti prati osmijeh. Možemo reći da je izraz lica odgovor na naše emocionalno stanje. Međutim, psiholozi su dokazali da postoji i suprotna veza. Onda kada je moje lice nasmiješeno, taj izraz lica može biti jedan od faktora nutarnjeg osjećaja sreće. Postoji ta veza.

Zato je, dragi ljudi, u ovom vremenu koje je ludo, bolesno i neobično jako važno smijati se i da si na taj način pomognemo da budemo sretni. Zato je važno u ovim danima imati uza se ljude koji znaju ispričati vic i tako potaknuti naša lice da se smije. Ljudi, smijte se, to je zdravo. Ljudi, smijte se i ispod maski i makar nitko ne vidio. Vi ćete to osjetiti i pomoći ćete si da budete makar malo sretniji!

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja