Budi dio naše mreže

POZITIVNA MINUTA Filipove palačinke

"Kad mi napravimo nered, On nas grli i pomaže nam da ponovno bude reda", poručio je fra Josip Vlašić u današnjoj "Pozitivnoj minuti".

/ mp

U mnoštvu negativnih i teških vijesti, ovaj se franjevac u zahtjevnim vremenima odlučio vježbati u pronalaženju dobrih riječi. Fra Josip Vlašić, član međuprovincijskog franjevačkog bratstva u Franjevačkom samostanu Marijina Pohođenja u Pazinu, svakoga dana video-porukom pod nazivom “Pozitivna minuta” traži dobre, lijepe i poticajne misli te ih dijeliti putem društvenih mreža.

U najnovijoj objavi donosi:

“Filip je imao šest godina i jako je volio palačinke. Jedno jutro probudio se prije mame i tate te ih je htio iznenaditi sa svojim palačinkama. Pronašao je posudu i kuhaču. Potom je počeo raditi smjesu. Stavljao je rukama brašno u posudu te je brašna bilo posvuda. Kad je bio gotov sa smjesom nije znao što s njom, staviti je u pećnicu ili na štednjak. Tražeći riješenje ugledao je mačka kako liže brašno. Htijući potjerati mačka, oborio je jaja na pod na koja je i sam pao te je nastao jedan veliki nered. U tom trenutku ugledao je svog tatu kako ga gleda i Filip je počeo plakati jer je očekivao da će ga tata kazniti. Međutim, tata ga je zagrlio i obećao mu da će zajedno počistiti i napraviti palačinke.

Takav je Bog. Kad mi napravimo nered, On nas grli i pomaže nam da ponovno bude reda”, poručio je fra Josip Vlašić.

Ključne riječi:
fra josip pozitivna minuta

Obratite nam se

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja