Budi dio naše mreže

Otac Pedro Núñez: Sotonist kojeg sam se bojao sada je snažan kršćanin, obnovljen na slavu Božju

"Sav sam se naježio, a srce mi je jako kucalo. Osoba se ustala, uzela kofer i produžila na novo mjesto pritom me prateći ružnim pogledom", posvjedočio je otac Pedro Núñez govoreći o susretu sa sotonistom kojeg je zbog duboke molitve u kojoj se nalazio, zamijenio za uzornog vjernika.

/ fe

Katolički svećenik nadbiskupije New Orleans, otac Pedro Núñez, jedan je od najpoznatijih katoličkih propovjednika u svijetu španjolskoga govornog područja. Tijekom gostovanja na EWTN-u (globalnoj katoličkoj televizijskoj mreži koju je osnovala Majka Angelica) podijelio je svoje nevjerojatno iskustvo susreta sa sotonistom koji je se molio za smrt svih katoličkih svećenika.

O susretu koji je voditelj emisije opisao kao jeziv, ovaj je svećenik više puta propovijedao i svjedočio. Otac Pedro često putuje zbog svojeg životnog poziva i uvijek primjećuje jednu stvar, da nitko ili rijetko tko moli kada ide na putovanje.

“Svaki put kad uđem u avion i počinje uzlijetanje, ne vidim nikoga da se moli niti da se prekriži, a kamo li da čita Bibliju. Često pomislim, gdje su ti kršćani, ovdje ne vidim ni jednoga”, istaknuo je otac Pedro. No ovo putovanje o kojem svjedoči bilo je znatno drugačije od ostalih.

Nakon ulaska u zrakoplov ugledao je čovjeka koji je lijepo odjeven sjedio preko puta njegovog sjedala. Kad ga je pogledao, čovjek je imao spuštenu glavu i ruke sklopljene na molitvu. “Pomislio sam, ovo je sjajno, u dubokoj je molitvi. Ovo je fantastično, kad otvori oči moram mu čestitati.”

U trenutku kad je otac Pedro poželio podijeliti sa suputnikom da je svećenik, osoba je naglasila da se nije molila Bogu nego Sotoni.

Nakon što je avion poletio i stabilizirao se na predviđenoj visini, osoba oko koje je otac Pedro bio toliko ushićen otvorila je oči. “Vi ste pravi Božji sljedbenik”, poručio mu je svećenik, a da pritom nije ni slutio što će se dogoditi.

“Zašto to kažete? Pitala me je ta osoba, a ja sam joj odgovorio da je skrušeno molila i da je to privuklo moju pozornost.” U trenutku kad je otac Pedro poželio podijeliti sa suputnikom da je svećenik, osoba je naglasila da se nije molila Bogu nego Sotoni.

“Sav sam se naježio, a srce mi je jako kucalo. Osoba se ustala, uzela kofer i produžila na novo mjesto pritom me prateći ružnim pogledom.” Sljedećih nekoliko minuta otac Pedro hrvao se s Bogom u svojoj nutrini. Na svaki poticaj od Boga da pođe k toj osobi i propovijeda joj Isusa Krista, svećenik je u strahu protestirao. Na kraju je prihvatio Božji poticaj i pošao je propovijedati Isusa sotonistu koji je prije nekoliko minuta molio Sotonu za uništenje svih katoličkih svećenika na svijetu.

Rekao sam mu: ja ne znam koji je vaš problem i koje su vaše potrebe, ali znam da vas Isus ljubi

“Izvadio sam svoju vizitkartu i rekao: izvolite ovo je moja posjetnica, ja sam svećenik. Odgovorio mi je da zna tko sam ja i istaknuo da se prije nekoliko minuta molio za uništenje svih katoličkih svećenika na svijetu. Uzeo je moju vizitkartu i pljunuo na nju te ju bacio na pod. Rekao sam mu: ja ne znam koji je vaš problem i koje su vaše potrebe, ali znam da vas Isus ljubi; ako vam ikako mogu pomoći, tu sam za vas.”

Nakon nekog vremena ocu Pedru zazvonio je telefon, a s druge strane ga je dočekao glas koji mu je postavio pitanje – sjećate li me se?

“Odgovorio sam mu da se ne sjećam tko je on. Ja sam sotonist, uslijedio je odgovor. Zazvao sam ime Božje. Poželio je razgovarati sa mnom. Pristao sam, a on je živio i dan danas živi u New Orleansu kao i ja. Dogovorili smo se za termin, čovjek se ispovjedio, došao pod noge Isusa Krista i danas je snažan kršćanin, obnovljen na slavu Božju.

Ključne riječi:
obraćenje Pedro Núñez sotonist

Obratite nam se

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja