Budi dio naše mreže

Nesvakidašnja proslava osmog rođendana - djevojčice hodočastile u Međugorje!

Proslaviti dječji rođendan nikad nije bilo lakše. Brojne igraonice, restorani, trgovački centri nude proslave dječjih rođendana i roditelji se nerijetko odlučuju svome djetetu priuštiti upravo takav rođendan. No, osmogodišnja Ana Budimir za svoj se rođendan s prijateljicama uputila na hodočašće u Međugorje.

/ dt

U Međugorju je svakodnevno veliki broj hodočasnika. Svatko od njih ima neku svoju priču ili zanimljiv razlog zašto su ondje došli. Baš poput djevojčica iz Posušja koje su odlučile proslaviti rođendan hodočašćem u Međugorje, o čemu priču donosi Radiopostaja Mir Međugorje. Slavljenicu Anu Budimir roditelji su željeli obradovati nečime što će joj dugo ostati u sjećanju i srcu.

Djevojčice hodočastile u Međugorje / Foto: Radiopostaja Mir Međugorje

Pet djevojčica, slavljenica i njezina majka Vesna Budimir najprije su posjetili Aninu sestru u samostanu u Mostaru, Anina je sestra, naime, redovnica, Školska sestra franjevka. A zatim su se uputile u Međugorje.

Djevojčicama će ova proslava sigurno ostati upisana duboko u srcu. Vole Međugorje, kažu, jer se ondje moli Isusu i Gospi.

O nesvakidašnjem rođendanskom slavlju, odnosno neobičnom majčinom daru kćeri za rođendan u emisiji Radiopostaje Mir Međugorje govorile su slavljenica Ana i njezina majka Vesna Budimir, te Anine prijateljice: Bernardica Čutura, Mihaela Jurišić, Katarina Rezo, Lucija Zorić i Antea Čuljak. Na kraju su i zapjevale. Cijeli razgovor možete poslušati ovdje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

(FOTO) Djevojčice iz Posušja rođendan proslavile hodočašćem u Međugorje! U Međugorju je svakodnevno veliki broj hodočasnika. Neke susretnemo, razgovaramo s njima – i uvijek je ono što čujemo novo, drukčije, zanimljivo,… Prije dva dana u našim radijskim prostorijama posjetile su nas hodočasnice koje su dolaskom u Međugorje proslavljale 8. rođendan Ane Budimir. O nesvakidašnjem rođendanskom slavlju, odnosno neobičnom majčinom daru kćeri za rođendan govorile su naše gošće: slavljenica Ana i njezina majka Vesna Budimir (@slasticeposusjell), te Anine prijateljice: Bernardica Čutura, Mihaela Jurišić, Katarina Rezo, Lucija Zorić i Antea Čuljak. Sa slavljenicom, njezinom mamom i pet prijateljica razgovarala je Višnja Spajić, a razgovor poslušajte na www.radio-medjugorje.com😊🔊 #radiomirmedjugorje #radiokojiimadusu #medjugorje #posusje #hodocasce #pilgrim #hercegovina #herzegovina #gospa #isus #ourlady #jesus #pray #molitva #rodjendan #birthday

Objavu dijeli Radio MIR Međugorje (@radiomirmedjugorje)

Obratite nam se

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja