Budi dio naše mreže

Već petu godinu Ured za pastoral mladih Varaždinske biskupije na čelu s predstojnikom vlč. Tihomirom Kosecom, organizira duhovsku devetnicu - nekoliko događaja u danima uoči proslave svetkovine Duhova.

/ Ured za pastoral u medijima Varaždinske biskupije

I ovogodišnja duhovska devetnica, koja traje od 27. svibnja do 4. lipnja započela je koncertom duhovne glazbe “Kod Grgura” na kojem su, između ostalih, nastupili i poznati izvođači s hrvatske duhovne glazbene scene: Marija Husar Rimac, sestre Halužan, Roko Bunčić, vlč. Tihomir Kosec i suradnici, Martina Sabljak, i Tihana Vučić. 

Svake godine ovaj koncert ima i onu humanitarnu notu te se uvijek prikupljaju dobrovoljni prilozi u humanitarne svrhe. Ove godine, prikupljeni prilozi donirat će se Hrvatskom Caritasu, akciji “Pomoć za Ukrajinu”.

Marija Husar Rimac po prvi je puta nastupila na duhovskom koncertu “Kod Grgura” i zasigurno najviše razveselila one najmlađe, koji su imali priliku zajedno s njom pjevati na pozornici. 

Marija Husar Rimac

Koncert duhovne glazbe “Kod Grgura”

Duhovska devetnica u organizaciji ureda za pastoral mladih nastavit će se u utorak 31. svibnja duhovnom obnovom u varaždinskoj katedrali. Duhovnu obnovu na temu “Krist chat – najbolji način za dijeliti život!” predvodit će pavlin fr. Mate Kolak s početkom u 20 sati.

Preostale događaje ovogodišnje duhovske devetnice pročitajte na poveznici ovdje.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja