Budi dio naše mreže

"Kako sam bio sretan što sam nakon neprospavane noći (fotografiranje vjenčanja) mogao biti tu i uslikati ovu fotografiju, doživiti taj trenutak!" poručio je fotograf Ivan Alebić.

/ ps

Fotograf Ivan Alebić inače fotografira vjenčanja, posebna događanja… no prizor koji je uspio uhvatiti na slavlju prve pričesti ga je duboko dotaknulo te je podijelio fotografiju na svojem profilu uz naslov “Prigrli svoje emocije!”

Naime, slika prikazuje mladog prvopričesnika obuzet emocijama nakon zajedničke recitacije sa svojim roditeljima na slavlju sakramenta prve svete pričesti.

“Nakon što su roditelji izrecitirali svoj dio gledajući ponosno svog sina pred prepunom crkvom došao je red na njega. Prepun emocijama i ponosan što sa svojim roditeljima stoji na oltaru pred svojim prijateljima i mještanima počeo je recitaciju: Oče, upali svijeću! …Kraj mene tiho stani! I Bogu riječi tople sa suzama iz oka kani! Danas će u srce moje OČE – pod misom Isus doći! Za mene sklopi ruke, i nemoj nikad od mene poći! U tom trenutku je pogledao tatu u oči i više nije mogao sakriti svoje emocije i počeo je plakati!”, napisao je Alebić, koji je poručio kako je bio dirnut tim prekrasnim trenutkom.

“Kako sam bio sretan što sam nakon neprospavane noći (fotografiranje vjenčanja) mogao biti tu i uslikati ovu fotografiju, doživiti taj trenutak!”, zaključio je fotograf, naglasivši kako emocije ne treba potiskivati niti ih se sramiti i bojati. “Slobodno budite vi, baš takvi kakvi jeste”.

 

 

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja