Budi dio naše mreže

Izgleda kako nećemo morati brinuti o sljedećoj sezoni serije „The Chosen” jer njezino posebno božićno izdanje, epizoda naziva „Glasnici”, trenutno obara kino rekorde.

/ im

Naime, prošlog se vikenda ova kino epizoda zatekla na 4. mjestu američkog „Box officea”, odmah iza „jakih” holivudskih filmova sa snažnom medijskom promidžbom, zaradivši u kratkom roku 10 milijuna dolara. Međutim, za seriju „The Chosen” nije potrebna nikakva medijska pompa jer o najvećem crowdfunding medijskom projektu već svi sve znaju, a ako i ne znaju, sada sigurno znaju, prenosi portal Muževni budite.

Sama božićna epizoda, pa i čitava serija, definitivno odskaču od modernih uprizorenja biblijskih izvještaja, ne nudeći nikakav „napredan” ili „alternativan” biblijski prikaz, nego pokušaj stvarnog, ljudskog prikaza ključnih ljudi i događaja otprije dvije tisuće godina.

„Jeste li ikad razmišljali o tome o čemu su Marija i Josip razgovarali na putu u Betlehem? Jedva su poznavali jedno drugo, a oboje su bili pod teretom najvećeg trenutka u povijest”, stoji na službenoj FB stranici serije. Poznavajući živopisne dijaloge iz prethodnih epizoda serije, sigurni smo kako će nas i u ovoj epizodi scenaristi oduševiti svojim viđenjem razgovora dviju najvažnijih osoba u ljudskoj i kršćanskoj povijesti.

Ova se božićna epizoda trenutno prikazuje u američkim kinima i to u samo 1700 kina, a za koji tjedan će doći i do nas, ali ne u kino formatu. Kako su najavili voditelji ovog projekta, epizoda će biti prikazana i na njihovoj aplikaciji i na službenoj mrežnoj stranici, gdje će sasvim sigurno srušiti sve dosadašnje rekorde gledanosti.

Do tada će američki fanovi serije uživati u ovoj posebnoj epizodi na velikom kino ekranu, preporučujući i drugima, vjernicima i nevjernicima, da pogledaju ovaj, po svemu sudeći, živopisan prikaz Isusova rođenja, koji će postati još jedan moćan alat (nove) evangelizacije u svijetu.

Najavu ove kino epizode možete pogledati u nastavku:

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja