Budi dio naše mreže

Na kraju opće audijencije 9. veljače, majka poznatog portugalskog nogometaša pozdravila je papu Franju poklonivši mu crveni dres Manchester Uniteda.

/ mp

“Kako je Cristiano?” – zainteresirao se Franjo za proslavljenog igrača Manchester Uniteda, Cristiana Ronalda, na kraju opće audijencije kada je tijekom pozdrava u dvorani Pavla VI. prišao majci portugalskog prvaka koja je bila prisutna na audijenciji. Maria Dolores dos Santos Viveiros da Aveiro darovala je Papi nogometni dres Manchester Uniteda od svog sina, a zatim je primila Franjin blagoslov, javlja Radio Vatikan.

Dar od Boga

Dolores je 2014. godine, povodom predstavljanja knjige “Mae Coragem” otkrila da je rođenje njezina sina bio Božji dar. Žena je rekla da je, dok je u trudnoći nosila malog Cristiana, već imala troje djece te da je ekonomska situacija obitelji bila nesigurna. Nije htjela nastaviti s trudnoćom, ali na kraju je ta beba rođena.

“Kada mi je Cristiano rekao da će postati otac – dodala je tom prilikom Dolores – zamolio me da mu pomognem u odgoju mališana dajući mu istu ljubav koju sam uvijek davala njemu, njegovom bratu i njegovim sestrama”.

Obitelj, ljubav i prijateljstvo

Prije tri dana Cristiano Ronaldo proslavio je 37. rođendan. “Život – napisao je na društvenim mrežama – je roller coaster. Naporan rad, velika brzina, hitni ciljevi, zahtjevna očekivanja… ali na kraju se sve svodi na obitelj, ljubav, iskrenost, prijateljstvo, vrednote koje to čine vrijednim.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja