Budi dio naše mreže

"Svi, svi imamo duhovne bolesti koje sami ne možemo izliječiti. Svi imamo duboko ukorijenjene poroke koje sami ne možemo iskorijeniti. Svi imamo strahove koji nas paraliziraju i koje ne možemo sami pobijediti. Trebamo postupiti poput onoga gubavca koji se vratio Isusu i bacio mu se pred noge. Trebamo ozdravljenje od Isusa", riječi su pape Franje u videu objavljenom na Facebook stranici splitsko-makarske nadbiskupije.

/ dz

“Svi, svi imamo duhovne bolesti koje sami ne možemo izliječiti. Svi imamo duboko ukorijenjene poroke koje sami ne možemo iskorijeniti. Svi imamo strahove koji nas paraliziraju i koje ne možemo sami pobijediti. Trebamo postupiti poput onoga gubavca koji se vratio Isusu i bacio mu se pred noge. Trebamo ozdravljenje od Isusa. Trebamo staviti naše rane pred Njega i reći mu: Isuse, ovdje sam pred Tobom sa svojim grijehom, sa svojim bijedama. Ti si liječnik. Ti me možeš osloboditi. Izliječi moje srce, izliječi moju gubu”

“Treba shvatiti da spasenje nije uspinjanje radi slave već spuštanje radi ljubavi. Čini nas malenima na ovome putu kako se ne bismo izgubili. Njegove su rane otvorene za nas i po tim smo ranama izliječeni. Upravo tamo, u rupama, najbolnijim u životu Bog nas iščekuje sa svojim beskrajnim milosrđem”

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja