Budi dio naše mreže

Youtube kanal Lectio Brevis nudi skraćeni pregled sadržaja kršćanske (katoličke) tematike. No, tu ćete pronaći teme iz filozofije, povijesti, književnosti, videoigara, filmova... Cilj je zanimljivim i jednostavnim animacijama, razgovorom sa stručnjacima (podcast) približiti posjetiteljima katolički nauk, ideje bliske kršćanstvu te sve što je korisno za bolji i kvalitetniji život. Ovoga puta s kanala Lectio Brevis prenosimo video u kojemu autor četiri savjeta za upravljanje novcem.

/ dz

“Naš odnos prema novcu vrlo je važan za sretan život, no naša sreća ne ovisi o tome koliko ga imamo već o tome kakav je naš stav i odnos prema njemu. Novac sreću ne može kupiti. On je alat koji može olakšati da do nje dođete, no ako imate pogrješan odnos prema njemu, veće količine  mogle bi vas dodatno unesrećiti.

Pogledajte samo dobitnike lota. Velik dio njih se nakon što potroše osvojeni novac, nađu u još većim dugovima, a gotovo svi zadrže iste poslove na kojima su bili i priznaju da zgoditak njihovu sreću dugoročno nije povećao. Oni koji su nakon dobitka bankrotirali su zapravo oduvijek imali pogrešan odnos prema novcu, ali to je postalo očito tek kada su ga osvojili.

 

 

 

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja