Budi dio naše mreže

Marijini obroci, humanitarna organizacija koja hrani više od 1,6 milijuna djece na mjestu obrazovanja u najsiromašnijim zemljama svijeta, poziva vas da postanete dio ove velike obitelji te se uključite u kampanju Veliki obiteljski Božić.

/ hk

Veliki obiteljski Božić je online kampanja čiji je cilj prikupljanje donacija kako bi se došlo do sljedećeg gladnog djeteta koje čeka svoj obrok. Samo 132 kune dovoljne su kako bi jedno dijete na mjestu obrazovanja primalo obrok cijele školske godine.

“Kao i kod nas, škole u kojima djeca primaju Marijine obroke bile su zatvorene većinu godine, ali to nas nije spriječilo da svakodnevni obrok, kojeg smo obećali, djeca nastave primati. Obroke su roditelji preuzimali i pripremali kod kuće te smo na taj način došli do gotovo sve djece koja su uključena u program prehrane Marijinih obroka”, istaknuli su iz ove humanitarne organizacije.

Samo 132 kune dovoljne su da jedno dijete prima obrok cijele školske godine!

Iako smo veliki dio 2020. bili odvojeni, ovoga Božića možemo biti zajedno u činjenju dobra. Ovogodišnja kampanja Veliki obiteljski Božić poziva vas da jednom djetetu darujete godinu dana životno važnoga obroka te vam omogućuje da, u zamjenu za donaciju, već sada pripremite darove sa svrhom i na taj način razveseliti svoje bližnje.

Foto: Marijini obroci

Kampanju pod nazivom “Love to live, live to love” (Voli da bi živio, živi da bi volio) možete podržati doniranjem za Marijine obroke, a kao zahvalu za vašu donaciju možete izabrati za svakoga ponešto od predmeta koji su posebno dizajnirani i pripremljeni za ovu kampanju.

Na mrežnoj stranici Marijinih obroka možete pronaći mnoštvo ideja za poklone: podmetače za stol, majice s kapuljačom, boce za vodu, bilježnice, igru memory u čijem su stvaranju sudjelovali učenici hrvatskih osnovnih škola, otisak slike Sv. Obitelji slikarice V. Reiser na platnu, stolne kalendare te čestitke s nekoliko motiva.

Darujte nadu u bolju budućnost za djecu u najsiromašnijim zemljama!

Kampanju Veliki obiteljski Božić podupiru i brojne poznate osobe među kojima su glumci Ana Vilenica i Robert Kurbaša te pjevač Prljavog kazališta Mladen Bodalec, koji su snimili promotivne video snimke za kampanju. Budite dio Marijinih obroka i ove godine darujte nadu u bolju budućnost za djecu u najsiromašnijim zemljama svijeta!

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja