Budi dio naše mreže

Carson Kissell nedavno je napunio 13 godina i svakodnevno moli krunicu Božjeg milosrđa za prestanak koronavirusa. Iako je njegova predanost molitvi impresivna, njegov stav i požrtvovnost nadahnjuju svakoga tko se pridruži ovom mladiću u molitvi.

/ dz

Inspirativni Carson Kissell svakodnevno uživo emitira molitvu za kraj koronavirusa, unatoč tome što trpi veliku bol, prenosi Aleteia. Carson Kissell nedavno je napunio 13 godina i svakodnevno moli krunicu Božjeg milosrđa za prestanak koronavirusa. Iako je njegova predanost molitvi impresivna, njegov stav i požrtvovnost nadahnjuju svakoga tko se pridruži ovom mladiću u molitvi.

U intervjuu s Colmom Flynnom za EWTN, Kissell je odvojio neko vrijeme od svoje uobičajene rutine kako bi razgovarao o svojoj internetskoj molitvi. Urazmaku od nekoliko minuta gledatelj se može zamisliti nad njegovim svjedočanstvom. Trinaestogodišnjak je podijelio kako pati od iscrpljujuće kožne bolesti zvane Epidermolysis Bullosa. Kao što Kissell rječito objašnjava u videozapisu, bolest mu ostavlja vrlo krhku, što se naziva “leptirovom kožom”. Samo to što je na ljuljački može ga ostaviti s ranama.

Kroz videozapis privlači vas sretno držanje nekoga tko redovito trpi fizičku bol: mladić kojemu je kupanje mučno iskustvo; i tko mora podnijeti duge rutine njege kože. Pa ipak, čini se da se još uvijek ne žali, već umjesto toga dolazi pred zaslon svog računala s krunicom u zavojima i moli za druge.

Foto: Cathopic

Kissell je inspiracija, ali je i nevjerojatno prizemljen mladić. Želi se hrvati sa svojom braćom i sestrama – i ponekad to čini, iako zna da ne bi trebao i često plaća cijenu. Mašta o karijeri u video igrama. On je normalan dječak zarobljen u bolnoj koži koji je pun dobre volje za druge.

Jednog dana dosegao je čak 60 000 pregleda, a otac ga je zadirkivao da je to njegov “jedan dan slave”. Kissell nastavlja moliti krunicu Božjeg milosrđa jer se osjeća pozvan to učiniti i kaže da želi usrećiti ljude. Doista je izvanredan tinejdžer koji je izvrsna inspiracija i primjer odraslima i djeci.

Ako se želite pridružiti Kissellu u molitvi krunice Božjem milosrđu posjetite njegovu Facebook stranicu gdje mu se možete pridružiti svakodnevno u 15 sati. Istočno vrijeme.

 

 

 

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja