Budi dio naše mreže

Ključna riječ: krunica-bozjeg-milosrda

Molitvena mobilizacija – s Krunicom Božjega milosrđa za Hrvatsku i svijet!

Koordinacija štovatelja Božjega milosrđa i bozjemilosrdje.net (ponovno) pozivaju na ujedinjenu svakodnevnu molitvu Krunice Božjega milosrđa pojedinačno ili u obiteljima u 15 ili u 20 sati, ovisno o mogućnostima. Moliti se može u Satu Milosrđa (15 sati) i uz Hrvatski katolički radio kao i uz izravni video prijenos pobožnosti iz svetišta Božjeg milosrđa u Krakovu putem internetske stranice bozjemilosrdje.net.

ISKRA MILOSRĐA Pridružite se molitvi krunice Božjega milosrđa u zajedništvu s cijelim svijetom!

Inicijativa Iskra Milosrđa pokrenuta je 2008. u Poljskoj i do danas se proširila po čitavom svijetu. Za datum održavanja izabran je 28. rujna, dan beatifikacije Michała Sopoćka, ispovjednika sv. Faustine Kowalske, posrednice poruke o Božjem milosrđu. Vrijeme održavanja – 15 sati, "sat Milosrđa" – također je stalno. Donosimo popis lokacija na kojima će se moliti u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini te Crnoj Gori. Pridružite se!

Kako proslaviti svetkovinu Božjeg milosrđa u svom domu?

S obzirom da su ove godine zbog pandemije mnoge crkve zatvorene, a mise s narodom onemogućene, svetkovinu Božjeg milosrđa proslavit ćemo u vlastitim domovima. Učinimo ih, stoga, malim svetištima i proslavimo svetkovinu Božjeg milosrđa ispunjena srca, nastojeći proniknuti u veličinu praštajuće Božje ljubavi.

DEVETNICA BOŽJEMU MILOSRĐU prema Dnevniku sv. Faustine Kowalske / PRVI DAN

Pridružite nam se u molitvi Devetnice Božjem milosrđu svaki dan od Velikog petka do Bijele nedjelje (svetkovine Božjeg milosrđa) u 15 sati na Hrvatskom katoličkom radiju. Molitvu Devetnice Božjem milosrđu molimo u proširenijem obliku, prema Dnevniku sv. Faustine Kowalske. Uključuje nakane za svaki dan koje je izrekao Isus sv. Faustini, krunicu Božjega milosrđa, njezine molitve kojima zaokružuje nakanu svakoga dana Devetnice, Zazive Božjemu milosrđu te Čin posvete svijeta Božjemu milosrđu sv. Ivana Pavla II. Tekstove također možete svakodnevno pratiti na stranici HKM-a.

1 2
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja