Budi dio naše mreže

Ovog Majčinog dana možete pokazati majci, najvažnijoj ženi u svom životu, koliko vam znači, tako da u njezino ime nahranite jedno ili više gladne djece, poručuju iz Marijinih obroka.

/ ts

U tijeku je kampanja “Majci za ljubav” povodom Majčinog dana koja traje do 12. svibnja. Ovog Majčinog dana možete pokazati majci, najvažnijoj ženi u svom životu, koliko vam znači, tako da u njezino ime nahranite jedno ili više gladne djece, poručuju iz Marijinih obroka.

Pozivaju da i ovoga Majčinog dana zahvalite majkama za sve što pružaju svojoj djeci. Kupnjom čestitke za majke sudjelujete u osiguravanju obroka za potrebitu djecu.

Marijini obroci – kampanja “Majci za ljubav”

Kako bi se u kampanju uključio što već broj ljudi, na svojim stranicama su objavili i dirljivu priču majke Fitsum iz sušom i brutalnim sukobima pogođenom Etiopijom. Ona pokušava svojoj djeci dati komad kruha kad god može, ali im to nikad nije dovoljno. Stalno je zabrinuta i osjeća strah za budućnost jer joj je suprug umro tijekom rata te od tada sama skrbi za Aradech i njezinu braću i sestre. U samo nekoliko godina ova nekoć sretna obitelj doživjela je dramatične promjene u životu. Jedanaestogodišnja Aradech koja je prije bila odlična učenica sada se uslijed gladi bori ostati budna tijekom dana, a zbog toga joj i ocjene pate. Majka Fitsum i ostali roditelji nadaju se kako će program prehrane Marijinih obroka zaživjeti u njihovoj školi i dati im tračak nade.

Marijini obroci – kampanja “Majci za ljubav”

Samo su 22 eura dovoljna kako bismo jednom djetetu osigurali godinu dana obroka u školi. Zahvalimo svojoj majci za hrabrost, nježnost, snagu, toplinu i život darujući Aradech i drugoj djeci školske obroke. Čestitke i balzam za usne koje sponzorira Zorina mast možete naručiti preko internet stranice Marijinih obroka. Sve naručene čestitke do 8. svibnja šalju se poštom, a naručene do 10. svibnja e-mailom ili osobno u info-centrima Marijinih obroka na adresama: Ilica 29, Zagreb, Petra Krešimira IV. br. 2, Slavonski Brod, Ulica slobode 24, Split.

Na Facebook i Instagram profilima Marijinih obroka možete pronaći zanimljive recepte poznatih kuhara, pročitati priče majki iz programskih zemalja i upoznati majke volonterke iz Hrvatske.

Podaci za uplatu:

Primatelj: Marijini obroci, Ilica 29, Zagreb

IBAN: HR7923600001102102666

Model: 00, poziv na broj: 2024, Opis plaćanja: Majci za ljubav

Za uplate iz inozemstva SWIFT: ZABAHR2X

Hvala majkama za zagrljaje i svaki pripremljeni obrok te ljubav koju nam nesebično daju.

Marijini obroci – kampanja “Majci za ljubav”

 

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja