Budi dio naše mreže

Jordan Baize iz Kentuckyja odlučio je da će među kaosom i ruševinama koji je za sobom ostavio niz razornih tornada pronaći smirenje u sviranju pjesme koja odaje počast Isusu. Sjedeći za svojim oštećenim klavirom Baize je svirao svoju pjesmu hvale, koja nikad nije zvučala tako spokojno.

/ dz

U svojoj kući u ruševinama, Jordan Baize je mirno svirao na svom oštećenom klaviru, prenosi Aleteia.
Nakon užasnih tornada u Kentuckyju prošlog vikenda, mnogi su ljudi ostali pokušavajući spasiti ono malo stvari koje su ostale od njihovih domova koje više nisu nudile utočište.

No Jordan Baize iz Kentuckyja odlučio je da će među kaosom pronaći smirenje u sviranju pjesme koja odaje počast Isusu. Sjedeći za svojim oštećenim klavirom Baize je svirao svoju pjesmu hvale, koja nikad nije zvučala tako spokojno.

Kako je njegova sestra Whitney Brown podijelila na Facebooku, ona i njezina obitelj preživjele su niz razornih tornada tijekom vikenda, ali dok je pomagala spasiti stvari iz bratove kuće koje su ostale u ruševinama, čula je “najljepši zvuk”.

Sjedeći u onome što je nekoć bio njegov salon, Baize je mirno svirao pjesmu Gaithera, “There’s Something About That Name”. Kako je Brown čula svog brata kako svira, počela ga snimati.

“Sve oko njega bilo je pokvareno. Klavir je bio oštećen od vode, nedostajale su mu tipke, a on nije znao da snimam, ali je ipak iskoristio svoj dar da proslavi svog Boga na najbolji način na koji je znao. Uživajte u njegovom daru od Boga”, objavila je.

Odvojite trenutak za uživanje u Braizeovoj pjesmi koja nas podsjeća da u našim najgorim trenucima možemo pronaći utočište u Isusovoj ljubavi, a On će nam dati snagu da nastavimo dalje.

Ovu snimku možete pogledati OVDJE.

 

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja