Budi dio naše mreže

Tko se sjeća vremena kad si dobio batine jer nisi kupio ciglu? Ponovno se vratilo vrijeme kad kupnjom jedne cigle možete spasiti život.

/ mk

Ovoga puta ne spašavate svoj život od zagrebačkih štemera već kupujete ciglu bolesnoj djeci za izgradnju ambulante koja se nalazi u Beninu.

Saša Ćetković zagrebački je fotograf koji je proveo pet tjedana s misionarkama iz reda Marijinih sestara čudotvorne medaljice, obilazeći sela, ambulante i sirotišta po cijelom Beninu.

Od kada se vratio nije mogao zaboraviti bolesnu djecu, najčešće od malarije, bez lijekova, ambulanta i adekvatne skrbi koja su prepuštena sama sebi. Na taj način nijedno dijete s malarijom ne može preživjeti. Zbog toga se gradi Centar za zdravlje djece u selu Banigbe-Gare gdje je zahvaljujući donacijama prvi objekt pri završetku. Sada je u planu izgradnja drugog objekta poliklinike.  To je i razlog pokretanja kampanje „Oš kupit ciglu“.

Foto: Saša Ćetković

Foto: Saša Ćetković

Foto: Saša Ćetković

Tko se želi priključiti i tako u dalekoj Africi imati svoju ciglicu koja spašava živote, može to učiniti uplatom donacije na ovaj račun:

Udruga za pomoć djeci Benina „Anđeosko srce“, Rim 44, 10000 Zagreb,

Banka: OTP banka IBAN: HR0224070001100471904

SWIFT: OTPVHR2X Svrha uplate: Izgradnja dječje poliklinike

Model 00 ili 99 poziv na broj: datum uplate

Foto: Saša Ćetković

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja