Budi dio naše mreže

Američki glumac i otac Mark Wahlberg u najnovijem intervjuu otkrio je kako mu je katolička vjera sve u životu. Jedan je od rijetkih zvijezda koji će otvoreno govoriti o katoličkoj vjeri te o važnosti vjere u njegovom životu.

/ mp

Kako donosi Aleteia, Wahlberg je prošle godine iznenadio javnost kad je objavio na Instagramu da se budi u 2.30 i da moli u 2:45.

Ova holivudska zvijezda i otac četvero djece u razgovoru je otkrio koju važnost ima molitva u njegovom životu. U dugom podcastu s Caronom Butlerom, nekadašnji zločesti dečko otkrio je svoj put prelaska iz glazbe u glumu.

“Vjera je najvažnija stvar. Uz nju započinjem svaki svoj dan. Dok ne otvorim svoje oči, prije nego što upalim svjetlo se molim. Onda odlazim u svoju sobu za molitvu gdje 15 do 20 minuta izražavam svoju zahvalnost”, istaknuo je Wahlberg.

Otkrio je i za koga sve moli.

“Molim za sve ljude koje imam u životu i ljude koje sam susreo na putu. Za one koji su pozitivno pridonijeli mojoj vjeri i mom životu. Za one koje poznajem, a nalaze se u teškoj situaciji zbog bolesti. Tako započinjem svoj dan i onda čitam svoj molitvenik.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Always a pleasure to sit down with my guy @caronbutler The Tuff Juice podcast.

Objavu dijeli Mark Wahlberg (@markwahlberg)

Wahlberg je iznio kako je njegova vjera bila ključ za njegovo usmjeravanje na pravi put – usredotočivši se na svoju vjeru shvatio je važnost ulaganja u sve što radi: „Jedini način da to postignete je krenuti pravim putem. Možete se povremeno provući, ali na kraju, ako želite bilo što sa stvarnom supstancom, s pravom čvrstom osnovom, morate istinski raditi.”

Njegova izvanredna radna etika dovela ga je do toga da je uspio zadržati glumačku karijeru dok je sudjelovao u produciranju filmova kao te se probijao u svijet fitnessa.

Wahlberg je svjestan svoje katoličke dužnosti da mora nešto dati i svijetu i to čini u Fondaciji Marka Wahlberga koja pomaže siromašnoj djeci.

“Znam da me Bog nije blagoslovio da bih na rekao na sve ovo sve što radim: ‘Zaboravi odakle si i jednostavno radi i imat ćeš sjajan život.’ Sada je prilika i odgovornost da se vratim i budem primjer i nadahnuće drugim ljudima da im poručim kako bez obzira odakle dolazite ili s kakvim se preprekama možete suočiti, ako zapravo krenete i učinite kako treba dogodit će vam se dobre stvari.”

U razgovoru je poručio kako bira u kojem će filmu glumiti kako bi što više vremena provodio sa svojom obitelji.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Someone won’t let me leave😂@champeranian

Objavu dijeli Mark Wahlberg (@markwahlberg)

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja