Budi dio naše mreže

"Mnogi su čitali o djetetu koje je rođeno 15 tjedana prijevremeno i mnogi su vidjeli fotografije. Ali, mišljenja sam da će ovaj video dočarati koliko je Ward bio malen i bolestan kad se rodio. Ovo je uistinu čudo. Zahvaljujemo Bogu svakodnevno što je bio uz njega", istaknuo je otac Ben.

/ fe

Priču o rođenju sina Warda Milesa, Benjamin Scot podijelio je na svojem YouTube kanalu kao inspiraciju i poruku svim majkama i roditeljima koji proživljavaju sličnu ili istu životnu priču. Video uradak sažima prvih godinu dana života malenog Warda koji je rođen 15 tjedana prijevremeno. Njegov otac Benjamin kamerom je zabilježio vrijeme koje je Ward proveo s majkom Lyndsey u bolnici, prvi dolazak doma i daljnji rast. Ovo je nevjerojatna priča o ljubavi majke prema djetetu.

“Rođen je prijevremeno i prepreke koje je morao nadići bile su velike, ali ne veće od našeg Boga”, napisao je Ben o svojem sinu.

Otac je naglasio kako maleni Ward nikada ne bi došao kući da nije bilo herojskih napora koje je uložilo medicinsko osoblje.

Majka Lyndsey, otac Ben i sin Ward / Foto: Benjamin Scot

“Mnogi su čitali o djetetu koje je rođeno 15 tjedana prijevremeno i mnogi su vidjeli fotografije. Ali, mišljenja sam da će ovaj video dočarati koliko je Ward bio malen i bolestan kad se rodio. Ovo je uistinu čudo. Zahvaljujemo Bogu svakodnevno što je bio uz njega”, istaknuo je otac Ben.

Video prikazuje razvoj malenog Warda od trenutka kad je prvi put stavljen na prsa majke pa do dolaska doma nakon 107 dana provedenih u bolnici.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja