Budi dio naše mreže

Pročitajte zanimljivu i šaljivu poruku koju je Hrvatska katolička misija u Koblenzu podijelila na svojoj Facebook stranici, a koja se tiče sv. Nikole - najdražeg dječjeg sveca. Ovogodišnji blagdan sv. Nikole bit će obilježen pandemijom pa u skladu s tim možda će u nekim obiteljima biti i posve drugačije obilježen.

/ bg
“Dragi prijatelji, upravo nam je stigla važna vijest koju prenosimo u cijelosti!”, stoji u objavi na Facebooku.

Draga djeco, dragi moji prijatelji,

večeras oko 18 sati zdravstveni ured raja obavijestio me je da je mojih nekoliko pomoćnika-anđela bilo u mogućem kontaktu sa zaraženim osobama i da im je sv. Vid, predstojnik zdravstvenog ureda u raju, odredio karantenu. S obzirom da u raju karantena traje 14 dana, bit ću prisiljen 6. prosinca otkazati sve velike podjele darova dobroj djeci i to sam učiniti u noći sa subote na nedjelju (5. 12. / 6. 12.) tako da sam dođem u kuće svakom djetetu u noći i ostavim svoj dobroj djeci darove bez susreta.

Iako mi je žao da je ove godine ovako, molim vas da prihvatite moju ispriku, posebno zato jer sam zbog svoje dobi rizična grupa. Čuvajte jedni druge, budite dobri i redoviti na svetoj misi i vjeronauku, slušajte roditelje, učite i redovito molite. Sljedeće godine se sigurno vidimo.

Vaš sveti Nikola

P.S. Molim roditelje da mi pomognu u subotu na nedjelju i ostave slobodan put da mogu ući u svaku kuću gdje stanuju dobra djeca. Parking za sobove bi bio poželjan. Hvala.”

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja