Budi dio naše mreže

Zlatan Ibrahimović susreo se 14. prosinca s papom Franjom u Vatikanu u Rimu. Premda je nedavno priznao da ne vjeruje u Boga, nogometaš Ibrahimović poštuje sve religije pa je posjetio papu Franju.

/ HKM

Zlatan Ibrahimović susreo se danas s papom Franjom u Vatikanu u Rimu, objavivši slike na svojim profilima na društvenim mrežama kako bi obilježio tu priliku, piše Sempremilan.

Na svojim profilima objavio je fotografiju na kojoj ga prikazuje s Papom i natpisom ‘Mir i ljubav’. Kako prenosi La Gazzetta dello Sport (preko MilanNewsa), švedski napadač se nakon pozdrava okrenuo prema njemu i rekao: “Donio sam nešto za tebe i htio sam ti to dati osobno.” Ibrahimović mu je uručio primjerak svoje knjige Adrenalina’ i dodao: “Ovo je dio moje priče, sadrži opis mog života i malu poruku.”

Papa je odgovorio da će je rado pročitati i uzvratio mu je dar uručivši mu knjigu ‘Sport po papi Franji’. Zlatan mu je dao i majicu s potpisom i upitao papu Franju: “Sviđa li ti se Milano?” Papa se nasmiješio i zahvalio na daru.

Podsjetimo, u nedavnom intervjuu za Corriere della Sera Ibrahimović je izjavio: “Ne vjerujem u Boga, vjerujem samo u sebe samog. Život je ovdje i sad. Kad si mrtav, mrtav si. Nisam ni praznovjeran, ja odlučujem kako će se stvari razvijati”.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja