Budi dio naše mreže

Nakon što je u Americi izglasan zakon koji dozvoljava pobačaj do rođenja djeteta, pro-life aktivisti odlučili su da će na Times Squareu u New Yorku emitirati 4D ultrazvuk bebe u trećem tromjesečju trudnoće. Ultrazvuk će biti postavljen 4. svibnja ove godine na velikom videozidu.

/ mp

“Nadamo se da će pro-life Amerikanci napuniti Times Square. Imat ćemo živu glazbu, snažne i inspirativne govornike i, ono što je najbolje, 4D ultrazvuk uživo koji će svijetu poslati snažnu poruku kako je dijete u maternici čovjek, kojemu treba dati priliku da se rodi“, najavila je udruga Fokus na obitelj koja organizira ovaj događaj, prenosi Aleteia.

“Nitko više neće moći reći da to nije dijete. Svi će vidjeti da je to dijete“, izjavio je za CBN News predsjednik Fokusa na obitelj (Focus on the Family) Him Daly.

Događaj nazvan “Uživo iz New Yorka” kulminacija je kampanje “Pogledaj život jasno” te se očekuje dolazak aktivista za život iz cijele zemlje.

Podsjetimo, krajem siječnja u državi New York izglasan je novi zakon kojim se dopušta ubojstvo nerođene djece do devetoga mjeseca ako je ugroženo zdravlje majke ili ako se čini da se dijete ne može samostalno održati na životu.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja