Budi dio naše mreže

"Lijepo je vidjeti toliki trud vatrogasaca, članova Gorske službe spašavanja i civilne zaštite, dobrovoljaca, mještana, planinara... Svi se trude dati svoj dio u borbi s vatrom. I to je jako važno! Puno toga se može postići kada si spreman dati dio sebe. I kako bi nam lijepo i ljepše u društvu bilo kada bi bilo više onih koji su spremni dati mali dio sebe. A to uvijek možemo. I svi to možemo - ako hoćemo! Načina je mnogo kako to možemo učiniti!", poručuje fra Josip Vlašić koji se nalazi u Franjevačkoj kući molitve Masna Luka.

/ mp

Hvala svima vama koji se javljate, raspitujete se o stanju na požarištu i nudite svoju pomoć. Hvala vama koji molite i tako bdijete nad svima koji se bore s vatrom! Hvala vama koji ste tu negdje po Čvrsnici i čuvate ovog hercegovačkog diva, ovaj Park prirode – biser i dar Božji našoj Hercegovini. Jedan sam od nas nekoliko trajno nastanjenih u Planini pa je moja zahvalnost zaista ogromna.

Hvala svima do neba!

Lijepo je vidjeti toliki trud vatrogasaca, članova Gorske službe spašavanja i civilne zaštite, dobrovoljaca, mještana, planinara… Svi se trude dati svoj dio u borbi s vatrom. I to je jako važno! Puno toga se može postići kada si spreman dati dio sebe. I kako bi nam lijepo i ljepše u društvu bilo kada bi bilo više onih koji su spremni dati mali dio sebe. A to uvijek možemo. I svi to možemo – ako hoćemo! Načina je mnogo kako to možemo učiniti!

Svi koji žele pomoći, a koji su ipak fizički spremni, neka se jave Antoniju Galiću (063 666 674) ili Milanu Jukiću (063 273 311) zbog koordinacije. Radi se u tri smjene. Ima tu još puno posla. Nemojte svojim autima ići na mjesta gašenja. Izričito je zabranjeno ići na svoju ruku i osobnim vozilima na požarište kako ne biste ugrozili vlastiti život i živote drugih. Teren je zahtjevan i nepristupačan, a stanje s požarom trenutno je dosta opasno! Tko se ne javi prema zadanim uputama, neće mu biti dopušten ulazak na požarište!

Neka Bog providi kišu i sačuva sve koji gase požar!

Ne mogu svima odgovoriti na poruke niti detaljno objašnjavati kakva je situacija, pa evo na ovaj način nekoliko informacija i riječi od mene. Naša kuća i crkva trenutno nisu ugrožene i nadamo se da će tako i ostati.

Mir i dobro!

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja