Budi dio naše mreže

"To nisu samo vijesti koji mene najviše raduju, već mnogi bogati vjerski sadržaji, iz prošlosti i sadašnjosti Hrvata, koji nam svima, svećenicima i laicima, puno pomažu u življenju onoga što nam je naš Veliki Učitelj Isus u svojoj Ljubavi podario", napisao je u svojoj čestitci povodom 30 godina IKA-e i 25 godina HKR-a don Danko Litrić, misionar u Ruandi.

/ mb

Dragi i cijenjeni, neumorni djelatnici IKA-e i HKR-a!

Želim vas, sve poznate i nepoznate, od srca pozdraviti iz Afrike. Radujem se s vama dok slavite velike jubileje od 25 i 30 godina postojanja i djelovanja.

U mom misionarskom djelovanju, koji potpuno uzima sve moje vrijeme i mogućnosti rada, i uz teškoće internetskih veza, uspio sam barem malo čuti i pročitati o slavlju vaših jubileja.

Nadam se da nije prekasno da vam i ja čestitam iz Afrike, da vam se zahvalim za vaš pravi misijski apostolat, ne samo u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, nego cijelom svijetu gdje su prisutni masmedija.

Zahvaljujući vama u IKI i HKR-u i mi u dalekoj i zabitnoj Africi možemo pratiti događaje u Crkvi Hrvata i općoj Katoličkoj Crkvi – te zbivanja iz cijeloga svijeta.

To nisu samo vijesti koji mene najviše raduju, već mnogi bogati vjerski sadržaji, iz prošlosti i sadašnjosti Hrvata, koji nam svima, svećenicima i laicima, puno pomažu u življenju onoga što nam je naš Veliki Učitelj Isus u svojoj Ljubavi podario.

Uz čestitku želim reći iskreni HVALA svima u uredništvu i svakom pojedincu koji piše, koji govori u IKI i HKR – neka Gospodin nagradi sav vaš trud u tom pravom misionarskom djelovanju. Neka sav vaš rad bude na korist vama osobno, na korist svim čitateljima i slušateljima – i sve na slavu Božju od kojeg očekujemo nagradu vječnog življenja s Njim u raju!

Preko valova iz daleke Afrike moli se za vas,

zahvalni don Danko Litrić, misionar u Ruandi od 1981.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja