Budi dio naše mreže

Radiopostaja MIR Međugorje ugostila je mons. Henryka Hosera te mons. Luigia Pezzuta. U emisiji "Međugorske minute" biskupi su govorili o svojem doživljaju Mladifesta i Međugorja.

/ fe

O dojmovima s održanog Mladifesta i porukama za hodočasnike koji dolaze u Međugorje, u emisiji “Međugorske minute” Radiopostaje MIR Međugorje, govorili su nadbiskup mons. Henryk Hoser, apostolski vizitator za župu Međugorje te nadbiskup mons. Luigi Pezzuto, apostolski nuncij u Bosni i Hercegovini.

Kako donosi Radiopostaja MIR Međugorje, biskupi su naglasili koliko su ih dojmili Mladifest i duhovna snaga Međugorja koja se očituje u životima mladih.

Mons. Luigi Pezzuto, apostolski nuncij u Bosni i Hercegovini / Foto: Radio MIR Međugorje

Mons. Pezzuto istaknuo je da se već promišlja o ideji dovođenja biskupa sveopće Crkve i vjernika njihovih biskupija u Međugorje. “Naglasak mora biti na marijanskoj pobožnosti koja je kristocentrična”, naglasio je apostolski nuncij u BiH.

Nadbiskup mons. Henryk Hoser, apostolski vizitator za župu Međugorje / Foto: Radio MIR Međugorje

Dojmove crkvenih velikodostojnika prenio je mons. Hoser rekavši da su nadbiskupi i kardinali bili iznenađeni otkrivanjem stvarnosti koja je često bila skrivena. “Bili su jako dotaknuti, oduševljeni radošću koju su mladi pokazali”, poručio je apostolski vizitator za župu Međugorje.

 

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja