Budi dio naše mreže

Udruga Pragma dodijelila je u srijedu "Godišnje nagrade za novinarske radove koji promiču vrijednosti obrazovanja", a među dobitnicama je i urednica na Hrvatskome katoličkom radiju Snježana Kirinić Grubić.

/ fe/IKA

Drugu godinu zaredom, našoj urednici Snježani “Snješki” Kirinić Grubić dodijeljena je nagrada “za novinarske radove koji promiču vrijednosti obrazovanja” udruge Pragma.

Snježana Kirinić Grubić, Danijel Labaš

“Hvala dragom Bogu, svim dobrim dragim ljudima – učiteljima, učenicima, roditeljima, struci… i mojim Anđelima Čuvarima koji su dali glas za radijsku emisiju ‘Na valovima dobrote’ Hrvatskoga katoličkog radija. Hvala učiteljici Renati Kolarec i njezinim učenicima na dobroti, jer o njima je bila priča, i bez njih ne bi bilo nagrade”, istaknula je nakon dodjele naša “Snješka.”

U kategoriji radijski prilozi Snježana Kirinić Grubić dobila je nagradu za emisiju “Na valovima dobrote – projekt dobrote u OŠ Slavka Kolara u Kravarskom”.

“Radeći emisiju o dobroti djece koja su tijekom cijele školske godine provodila ovaj projekt, i sama sam se napunila dobrotom. U našoj domovini žive dobri ljudi, djedovi i bake, majke i očevi, učitelji i profesori, koji odgajaju mlade ljude koji izrastaju u socijalno osjetljive osobe spremne pomoći drugima i pružiti socijalnu podršku onima koji su u bilo kakvoj potrebi. Ljubav je iznad svega – sve što činimo – činimo iz ljubavi i uspjeh neće izostati. Ova nagrade ne bi bilo bez učenika i učiteljice koji su mene obogatili svojom dobrotom”, poručila je tom prigodom Snježana Kirinić Grubić.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja