Budi dio naše mreže

Udruga „Korektiv“ organizirala je prvi veliki koncert popularne duhovne glazbe „U mom srcu Vatra“ Alana Hržice, Vanesse Mioč i pratećeg benda 19. prosinca u Gradskoj športskoj dvorani Pecara u Širokom Brijegu. Prema riječima organizatora, na koncertu je bilo oko 4.000 ljudi.

/ im

Alan Hržica je istaknuo da se okupilo oko 4 000 ljudi na koncertu duhovne glazbe u Širokom Brijegu. “Cijela Hercegovina dolazila je sa svih strana, bilo je predivno i veličanstveno. Jedan takav osjećaj i atmosfera pred Božić je nešto neopisivo. Teško je izreći riječi kojima se ovo može opisati što smo mi svi jučer u dvorani ovdje doživjeli kakvo zajedništvo i kakva Božja ljubav se razlila po našim srcima. Presretan sam ovdje. Sabirem još uvijek ono što se dogodilo. Svima nam je potrebno u ovim vremenima toga zajedništva i ovdje je bilo neopisivo lijepo”, rekao je Alan Hržica za Hrvatsku katoličku mrežu.

U mom srcu vatra Široki Brijeg

Podsjećamo da su na večeri slavljenja nastupili Alan Hržica i gosti: Vanessa Mioč, zbor Mihovil iz Splita, fra Marin Karačić i sestre Ramljak. Dio prihoda od prodaje ulaznica biti će usmjeren u humanitarne svrhe za pomoć udruzi „Mlado sunce“ koja promiče kršćanske vrijednosti i pomoć potrebitima.

U mom srcu vatra Široki Brijeg

U mom srcu vatra Široki Brijeg

Portal Jabuka.TV navodi kako je koncert je počeo uz zvuke violine Maje Nakić i čitanje citata iz Biblije (Ivan, 1-5), a zatim je na pozornicu izašao splitski zbor Mihovil. Nakon njih širokobriješkoj publici anđeoskim glasovima zapjevale su sestre Ramljak iz Međugorja.

Alan Hržica

U mom srcu vatra Široki Brijeg

Publiku je oduševio nastupfra Marina Karačić koji je vrlo emotivno zapjevao pred punom dvoranom u svom rodnom gradu. Nakon što su gosti koncerta izveli po dvije pjesme, voditelj Marko Topić je pročitao prekrasan tekst, a zatim najavio glavnu zvijezdu večeri, hrvatskog pjevača Alana Hržicu, a s njim je nastupala i Vanessa Mioč.

 

 

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja