Budi dio naše mreže

Poslušajte govore sv. Ivana Pavla II. upućene Hrvatima

Originalne govore Ivana Pavla II. odsad možete poslušati na YouTube kanalu Zaklade "Čujem, vjerujem, vidim". Zaklada je zvučne zapise govora sv. Ivana Pavla II. Hrvatima objavila u povodu stote godišnjice rođenja sv. Ivana Pavla II.

/ at/IKA

Zaklada “Čujem, vjerujem, vidim” objavila je na YouTube-u originalne zvučne zapise govora koje je sv. Ivan Pavao II. tijekom svojeg pontifikata uputio Hrvatima. Tijekom audijencija u Vatikanu, apostolskih putovanja po svijetu te pet apostolskih posjeta Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, Sveti Otac se obratio Hrvatima gotovo 850 puta.

Sve te govore je isusovac p. Božidar Nagy sabrao u knjizi Papa Ivan Pavao II. govori Hrvatima, koja se od sada nalazi u digitalnom obliku na stranicama Informativne katoličke agencije.

U suradnji sa Zakladom “Čujem, vjerujem, vidim”, uz objavljene govore sv. Ivana Pavla II. Informativno katolička agencija objavila je i poveznice na zvučne zapise koje možete pronaći u sljedećoj objavi:

Zvučno izdanje iste knjige objavljeno je 2012. u suradnji Zaklade i Radio Vatikana. Upravo je zapise iz te knjige Zaklada objavila na svom kanalu, razvrstane po godinama u kojima su izrečeni. Govore za koje ne postoji snimka Papina glasa, čitaju spikeri. Ukupno trajanje svih zapisa je 44:47:51 sati.

Obratite nam se

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja