Budi dio naše mreže

Originalne govore Ivana Pavla II. odsad možete poslušati na YouTube kanalu Zaklade "Čujem, vjerujem, vidim". Zaklada je zvučne zapise govora sv. Ivana Pavla II. Hrvatima objavila u povodu stote godišnjice rođenja sv. Ivana Pavla II.

/ at/IKA

Zaklada “Čujem, vjerujem, vidim” objavila je na YouTube-u originalne zvučne zapise govora koje je sv. Ivan Pavao II. tijekom svojeg pontifikata uputio Hrvatima. Tijekom audijencija u Vatikanu, apostolskih putovanja po svijetu te pet apostolskih posjeta Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, Sveti Otac se obratio Hrvatima gotovo 850 puta.

Sve te govore je isusovac p. Božidar Nagy sabrao u knjizi Papa Ivan Pavao II. govori Hrvatima, koja se od sada nalazi u digitalnom obliku na stranicama Informativne katoličke agencije.

U suradnji sa Zakladom “Čujem, vjerujem, vidim”, uz objavljene govore sv. Ivana Pavla II. Informativno katolička agencija objavila je i poveznice na zvučne zapise koje možete pronaći u sljedećoj objavi:

Zvučno izdanje iste knjige objavljeno je 2012. u suradnji Zaklade i Radio Vatikana. Upravo je zapise iz te knjige Zaklada objavila na svom kanalu, razvrstane po godinama u kojima su izrečeni. Govore za koje ne postoji snimka Papina glasa, čitaju spikeri. Ukupno trajanje svih zapisa je 44:47:51 sati.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja