Budi dio naše mreže

Možemo samo zamisliti koliko se Otac nebeski raduje nad nama kada ovakvu iskrenu radost iskazuje otac koji je prvi puta u ruke primio svojeg tek rođenog dječačića. Njegova reakcija stvara osmijeh na licu, radost u srcu, a možda i pokoju suzu radosnicu u oku. "Bilo je to nešto najnevjerojatnije što sam ikad vidjela", rekla je njegova supruga Sarah. Snimku donosimo na poveznici u nastavku teksta.

/ dz

Ovaj video podsjeća nas da se naš nebeski Otac “raduje nad nama pjevajući …”

Dvominutni videozapis oca na kojem se prvi put sastaje s novorođenim sinom, ljude na društvenim mrežama je prilično raznježio. Slatki isječak, koji je objavila Motherly.com i podijelio na Facebooku, snimila je Sarah (bez prezimena) nakon što je rodila bebu imena Jack, prenosi Aleteia.

“Bilo je to najnevjerojatnije što sam ikad vidjela”, rekla je Sarah gledajući kako se njezin suprug Derik čudio njihovom djetetu tijekom posjeta bolnici koja je morala biti prekinuta zbog pandemije. Srećom, Sarah je na magnetofonskoj vrpci uhvatila Derikovo divljenje, trenutke radosti i smijeha. S više od 257 tisuća “lajkova” , sigurno je reći da trenutak nije puka sitnica obiteljskih suvenira. Umjesto toga, to znači puno više – ne samo Deriku, Sari i Jacku, već i svim dušama koje je snimka dotaknula.

Nebrojene paralele sa Svetim pismom padaju mi ​​na pamet dok se uživamo u Derikovoj radosti, o tome kako Božja ljubav prema svakom pojedincu (da, i tebi!). Odražava ljubav roditelja prema njegovom djetetu.  s: “On će se obradovati vama …obradovat će se nad vama pjesmom.” ( Sefanija 3,17)

Video možete pogledati OVDJE 

 

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja