Budi dio naše mreže

Zaklada Otac Ante Gabrić pokreće novu humanitarnu akciju. Cilj im je ponovno pokrenuti Banku riže kao aktivnu karitativnu pomoć potrebitima u Indiji, a za takvo nešto trebaju našu pomoć. Njihov tekst prenosimo u cijelosti.

/ ab

Dragi prijatelji, molitelji i suradnici, molimo vas da pročitate ovaj tekst, jer vas želimo pozvati da nam pomognete aktivno djelovati u karitativnoj ljubavi kakvu je o. Ante živio! U novoj godini, krećemo od nule, želimo sve ponovno obnoviti i uspostaviti misionarske puteve ljubavi koje je o. Ante ostavio. S tim ciljem želimo ponovno aktivirati Rižinu banku koja bi hranila potrebite u Domu djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom. To je izvor milosrdne i karitativne ljubavi za našu potrebitu braću u Indiji. Naša banka mjesečno treba oko 1200 kg riže kako bismo dnevno hranili potrebite. Dnevno je potrebno 40 kg riže za sve potrebite, kilogram riže košta 0,5 €, što bi bio mjesečni trošak od 610 €.

Otac Ante je toliko puta govorio kako molitva i ljubav čine sve mogućim. Zato i vjerujemo da će ova naša humanitarna akcija imati svoj plod u ispruženim rukama potrebitih. Svoj dar, šaku riže, tanjur ili kilu za potrebite u Indiji možete darovati uplatom na račun:

Zaklada Otac Ante Gabrić
IBAN: HR3023600001102903410
Opis: donacija – Banka rize
Za donacije iz inozemstva:
SWIFT/BIC: ZABAHR2X

Zajedničkim snagama i vašom ljubavlju, vjerujemo da bismo za rođendan našeg dragog o. Gabrića napunili našu banku!

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja