Budi dio naše mreže

"Ne uzimaj štake pokraj zdravih nogu, ne uzimaj naočale pokraj zdravih očiju. Moli Gospodina da te nauči ispravno ljubiti i da posloži što je neuredno u tebi", piše fra Marin Karačić na svojem Instagram profilu. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

/ im

Svatko od nas traži jednako, svi smo potrebiti ljubavi, samo to na različite načine izražavamo. Kod nekoga će se to jasno vidjeti, a netko će to prikrivati i možda nijekati, ali nitko nije imun na ljubav. I najtvrđa osoba popusti i najkamenije se srce rastopi na nježan pogled djeteta ili osobe koju voli.⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

I najtvrđa osoba popusti i najkamenije se srce rastopi na nježan pogled djeteta ili osobe koju voli.

I sva ta naša lutanja uvijek su traženje ljubavi, ali na krivim mjestima. Traženje prihvaćenosti, ali od pogrešnih ruku. Nažalost, ono što mi samo Bog može dati tražim od svijeta i od čovjeka. Čovjek pruža koliko može, svijet daje koliko može, ali nama treba više. A to “više” dolazi jedino od Gospodina.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
I zato dolazi i do ovisnosti, do krivih staza, do grijeha, otuđenosti jer time popunjavamo svoje nedostatke i svoje rupe u srcima. Ranjena duša ranjava i uvijek će nedostatak ljubavi rezultirati nekim grijehom, napadom ili samosažalijevanjem.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ne uzimaj štake pokraj zdravih nogu, ne uzimaj naočale pokraj zdravih očiju. Moli Gospodina da te nauči ispravno ljubiti i da posloži što je neuredno u tebi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by fra Marin Karacic (@framarinkaracic)

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja