Budi dio naše mreže

Svakodnevno u programu Hrvatskoga katoličkog radija u 9 sati i 30 minuta hodočasnici i duhovnici Marijanskog zavjeta za Domovinu, (a u hodočašće je uključeno više od 150 svećenika iz svih krajeva Hrvatske) javljaju se uživo s najnovijim informacijama, dojmovima i svjedočanstvima s hodočasničkog puta. Mrežna stranica Hrvatske katoličke mreže svakodnevno objavljuje Hodočasnički dnevnik.

/ mp

Četiri branitelja su u četvrtak iz Kloštra Ivanića krenuli prema Udbini i priključuju se glavnoj ruti Marijanskog zavjeta za Domovinu.

Marijanski zavjet za Domovinu (11. srpnja)

U mjestu Posavski Bregi ugodno ih je iznenadio župnik Dražan Mirčić, koji ih je srdačno dočekao i počastio, izrazivši veselje što hodočašće prolazi njegovom župom te najavio da će idućih godina potaknuti ljude da se pridruže.

Branitelji, koji su zajedno ratovali na tom području 1991. godine, a od tada nisu bili na tom području, zajedno su u četvrtak hodočastili od Kloštra Ivanića do Udbine.

Hodočašće je počelo 8. lipnja u 9 sati misnim slavljem u osječkoj konkatedrali sv. Petra i Pavla, a završit će 21. kolovoza 2019. u Dubrovniku. Sve informacije možete pronaći na njihovoj mrežnoj stranici: www.marijanskizavjet.hr.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja