Budi dio naše mreže

I ove godine Dom molitve Slavonski brod organizira dvodnevni karizmatski seminar "Vatra". Ovogodišnja tema je Novo stvorenje u Kristu, a seminar će se održati od 26. do 27. ožujka u dvorani Dika u Slobodnici, s početkom u 9:30 sati.

/ im

U najavi na YouTube kanalu poručuju da se kroz ta dva dana seminara žele približiti Bogu, ohrabriti i osnažiti kroz poticajna predavanja, snažno slavljenje, svjedočanstva i molitvu. “Ove godine imamo priliku slušati razne predavače među kojima su: Bartol Pešorda, voditelj Doma molitve Slavonski Brod, Petar Buljan, voditelj službe poučavanja u zajednici Božja Pobjeda, Vera Zefić, teologinja i voditeljica zagrebačke podružnice zajednice Dobri Pastir, Nikola Baškarad,voditelj Doma molitve Dietikon (Švicarska)i  Sebastijan Pešorda, voditelj slavljenja u Domu molitve Slavonki Brod”.

Karizmatski seminar Vatra

Ovogodišnja tema je Novo stvorenje u Kristu, a seminar će se održati od 26. do 27. ožujka u Sali Dika u Slobodnici, s početkom u 9:30 sati.

Prijave su obavezne, a ove godine seminar možete pratiti UŽIVO i ONLINE.

Za prijavu je potrebno ispuniti Google obrazac (https://docs.google.com/forms/d/e/1FA… ), a nakon toga dobit ćete poveznicu na kojoj možete kupiti ulaznice.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja