Budi dio naše mreže

Cvjetnica je blagdan koji nas uvodi u Veliki tjedan, vrhunac korizmene priprave za blagdan Uskrsnuća. Obilježava svečani Isusov ulazak u Jeruzalem. Kako bi vjernicima omogućili praćenje misa putem radija, televizije ili interneta uslijed pandemije koronavirusa, donosimo popis prijenosa misa na Cvjetnicu.

/ mp

Zagrebačka nadbiskupija

Zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić predvodit će misu u 10 sati u crkvi Tijela Kristova u zagrebačkom naselju Sopot. Prijenos mise izravno će prenositi HTV1 i HR1 kao i HKR.

Prijenos misnog slavlja iz župne crkve sv. Petra apostola u Zagrebu bit će u 11 sati na YouTube kanalu.

Hrvatsko katoličko sveučilište prenosi misu u 12 sati na svom YouTube kanalu. 

Župa Marije Pomoćnice na zagrebačkoj Knežiji prenosi misu u 18:30. Prijenos možete pratiti na YouTube kanalu Nove Eve.

Župa sv. Antuna Padovanskog sa zagrebačkog Svetog Duha prenosi misu od 10:30 sati putem Facebook stranice.

Misa iz Župe Uzvišenja Svetog Križa u Zagrebu prenosi se u 11 i 18:30 sati na Facebook stranici Župa Uzvišenja Svetog Križa Zagreb – Siget i Trnsko.

Župa Presvetog Srca Isusova u Zagrebu u 19 sati prenosi misu putem Facebook stranice “Isusovci” i istoimenog YouTube kanala.

Misu iz Nacionalnog svetišta Majke Božje Bistričke s početkom u 11 sati prenosi Radio Marija Bistrica i Facebook stranica svetišta.

Đakovačko-osječka nadbiskupija

Đakovačko-osječki nadbiskup Đuro Hranić predvodit će euharistijsko slavlje u đakovačkoj katedrali s početkom u 11 sati. Misu će prenositi Televizija Slavonije i Baranje (STV).

Splitsko-makarska nadbiskupija

Misu u 9 sati iz splitske katedrale predvodit će splitsko-makarski nadbiskup Marin Barišić, a može se pratiti na TV Jadranu i YouTube kanalu Nadbiskupije.

Misu iz splitske salezijanske župe Pomoćnice kršćana možete pratiti od 17 sati na YouTube kanalu.

Sisačka biskupija

Sisački biskup Vlado Košić predvodit će misu u katedrali Uzvišenja Svetog Križa u Sisku u 10 sati. Prijenos mise može se pratiti putem mrežnih stranica te Facebook i YouTube kanala biskupije.

Gospićko-senjska biskupija

Gospićko-senjski biskup Zdenko Križić predvodit će misu u gospićkoj katedrali Navještenja BDM. Vjernici će misu od 10 sati moći pratiti putem izravnog prijenosa na Facebook stranici Gospićko-senjske biskupije.

Hvarska biskupija

Hvarski biskup Petar Palić slavit će misu u hvarskoj katedrali od 10 sati. Prijenos je moguće pratiti putem lokalnog radija i  Facebook stranice župe Hvar.

Krčka biskupija

Krčki biskup Ivica Petanjak predvodit će u 10 sati misu u krčkoj katedrali. Misa se može pratiti putem livestreama na YouTube kanalu Biskupije Krk iz krčke katedrale te kabelske televizije Grada Krka i lokalnih radio postaja s područja Krčke biskupije: Radio Jadranka – Mali Lošinj, Radio Otok Krk i Radio Rab.

Požeška biskupija

Požeški biskup Antun Škvorčević slavit će misu u katedrali u 11 sati, a prijenos se može pratiti putem biskupijskog portala i Facebook stranice Požeške biskupije.

Varaždinska biskupija

Misu u varaždinskoj katedrali u 9 sati predslavit će varaždinski biskup Bože Radoš, a može se pratiti putem VTV Televizije.

Misu koju će predslaviti fra Tomislav Božiček može se pratiti iz župne crkve sv. Antuna Padovanskog iz Čakovca u 11 sati izravnim prijenosom putem webportala E-medjimurje.

Bjelovarsko-križevačka biskupija

Izravni prijenos mise iz župne crkve sv. Ane u Križevcima na Facebook stranici portala Prigorski.hr može se pratiti u 10 sati.

Šibenska biskupija

Šibenski biskup Tomislav Rogić predvodit će misu u 12 sati u šibenskoj katedrali koja se prenosi na Facebooku Šibenske biskupije.

Porečko i pulska biskupija

Generalni vikar Porečke i Pulske biskupije mons. Vilim Grbac predvodit će misu u crkvi sv. Eufemije u Rovinju u 10:30 sati, a prijenos se može pratiti na Facebook stranici župe.

Pulska postaja TV NOVA prenosit će misu u 15 sati iz pulske župe sv. Pavla apostola.

Dubrovačka biskupija

Dubrovačka biskupija prenosi misu u 10 sati koji se može pratiti putem Libertas televizije i Radio Dubrovnika te mrežnih stranica biskupije i Facebook stranice biskupa Uzinića.

Izvan domovine

Hrvatska katolička župa München prenosit će misu u 11 sati putem YouTube kanala.

Hrvatska katolička župa Salzburg prenosit će misu u 11 sati putem YouTubea.

Beogradska nadbiskupija u 8:30 sati misu na hrvatskom jeziku prenosi putem internetske stranice nadbiskupije i Facebook stranice.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja