Budi dio naše mreže

Marijini obroci pozivaju vas na humanitarni koncert koji će se održati 19. svibnja 2019. u župi Presvetog Srca Isusovog u Zagrebu s početkom u 20 sati. Svoje glazbene talente za Marijine obroke donirat će Gospel zbor Sunce.

/ dt

Dobre atmosfere neće nedostajati, ističu organizatori i pozivaju sve da dođu i odlično se provedu uz zvuke afro-američke duhovne glazbe, a ujedno pomognu doprijeti do sljedećeg gladnog djeteta koje čeka Marijine obroke.

Gospel zbor Sunce amaterski je mješoviti pjevački zbor koji izvodi obrade afro-američke duhovne glazbe. Zbor je 2000. g. utemeljila Karolin Wendt, a danas zborom ravnaju dirigenti Iva Jarić i Maro Rica. Zbor gostuje na društvenim događanjima u Hrvatskoj i inozemstvu, nastupa na humanitarnim koncertima te brojnim drugim kulturnim i zabavnim događanjima. Redoviti je sudionik domaćih, nacionalnih i međunarodnih zborskih susreta, festivala i natjecanja i dobitnik brojnih nagrada i priznanja.

Marijini obroci humanitarna su organizacija koja trenutno u 18 najsiromašnijih zemalja svijeta pruža tople školske obroke za više od 1.4 milijuna gladne djece. Obroci na mjestu obrazovanja privlače kronično gladnu djecu u učionice gdje stječu obrazovanje koje će im pomoći u ostvarivanju bolje i svjetlije budućnosti.

Prosječan trošak prehrane jednog djeteta Marijinim obrocima kroz cijelu školsku godinu iznosi 120 kuna.

Za više informacija posjetite službenu mrežnu stranicu Marijinih obroka.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja