Budi dio naše mreže

Kako je božićno veselje zahvatilo i redakciju Hrvatske katoličke mreže, otkrijte u prigodnom božićnom video-uratku. Djelatnici i suradnici HKM-a ne samo da čestitaju Božić svim svojim podupirateljima već su i zapjevali prigodnu pjesmu "Svim na zemlji".

/ HKM

Za potrebe snimanja videa djelatnici Hrvatske katoličke mreže svratili su i do “Adventa u Zagrebu” kako bi ugođaj Božića bio što dojmljiviji.

Pjevajući “Svim na zemlji” Hrvatski katolički radio, Informativna katolička agencija i portal HKM-a udružili su snage i pokazali zajedništvo budući da rade na istom cilju – širenju Radosne vijesti putem medija na kojem rade.

Video-uradak je sniman i u prostorima Hrvatske katoličke mreže u Zagrebu. Radne snage HKM-a okupili su se uz bor koji je postavljen u studiju HKR-a.

Redatelj, snimatelj i montažer video-spota je šef Tehnike HKM-a Mihael Varenica. Glazbeni aranžman pjesme potpisuje Adrian Vinković Rangel.

Dragi naši podupiratelji i pratitelji, hvala što se s nama. Želimo vam od srca blagoslovljen Božić i sretnu novu godinu! Budite s nama i dalje!

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja