Budi dio naše mreže

U eri nogometne groznice oko utakmice Argentine i Hrvatske prilika je da se sjetimo ne samo dosadašnjih nogometnih dvoboja ovih dviju reprezentacija, nego i krasne glazbene suradnje izvođača iz tih država iz 2015. godine. Naime, grupa RiM koju vode sestre Ružica i Maja Nedić snimila je duet s poznatom argentinskom pjevačicom Athenas. Riječ je o dvojezičnoj (španjolsko-hrvatskoj) pjesmi “Vida en Ti – Život moj si Ti”.

/ im

Priča je to kako je ljubav prema duhovnoj glazbi i Svetom Ocu Ivanu Pavlu II. spojila mlade glazbenike s čak tri kontinenta.

Pjesmu ‘Vida en Ti – Život moj si Ti’ je napisala Athenas, a aranžman i produkciju potpisuje Jonatan Narvaez. U realizaciji pjesme sudjelovala je stvarno zanimljiva ekipa glazbenika s čak tri kontinenta. Gitare je svirao Argentinac Jonatan Narvaez u svom studiju u Buenos Airesu u Argentini (Južna Amerika), gdje je i Athenas snimila svoje vokalne dionice. Bubanj i bas su snimali u Nashvilleu (Sjeverna Amerika), a svirali su ih Cristian Borneo (iz grupe Petra) i Gary Lunn (iz grupe White Heart i član benda Dolly Parton). Sestre Ružica i Maja svoje su dionice snimale u studiju Ante Gele u Zagrebu. Zanimljivo je također da prateće vokale na španjolskom pjevaju djevojke iz grupe RiM, a prateće vokale na hrvatskom pjeva Jonatan.

Za pjesmu je snimljen i video spot koji je, kao i audio, sniman interkontinentalno. Sestre Nedić snimale su u Zagrebu, a Athenas u Buenos Airesu.

I kako ističe Ružica iz grupe RiM, “bez obzira na rezultat nogometne utakmice Hrvatska – Argentina u utorak, za nas je Krist pobjednik”.

Cijeli video pogledajte ovdje!

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja