Budi dio naše mreže

VESELJE NA JARUNU Započinje "Ljetni oratorij" – kamp za djecu

Centar za djecu i mlade Oratorij Dominik Savio pri zagrebačkoj župi Duha Svetoga na Jarunu već tradicionalno održava ljetni kamp za djecu pod nazivom Ljetni oratorij, u trajanju od 23. lipnja do 5. srpnja.

/ mp

Na Ljetnom oratoriju ove godine sudjeluje 300 djece osnovnoškolske dobi (3.-8. razred), a u organizaciju su uključeni salezijanski svećenici s brojnim mladim volonterima koji se kroz animiranje i posluživanje trude omogućiti djeci sadržajne i zabavne ljetne praznike.

Program je na rasporedu svakoga dana od ponedjeljka do petka od 10 do 17 sati, a sastoji se od brojnih igara i edukativnih radionica, kao što su dramska, plesna i kreativna, te od različitih izleta: vodit će djecu u Tuheljske toplice, Plitvice i još će posjetiti nekoliko sportskih klubova.

Taj oratorij nije jedina salezijanska zajednica u Hrvatskoj koja organizira Ljetni oratorij: u Zagrebu sličan program možete pronaći i na Knežiji, Rudešu i Podsusedu, te u ostalim dijelovima Salezijanske provincije: Rijeci, Splitu, Zadru i Žepču, dok su svakoga ljeta prisutni i u brojnim slavonskim župama gdje također organiziraju Ljetni oratorij.

Pogledajte kako je Ljetni oratorij izgledao prošle godine.

Ključne riječi:
Ljetni oratorij

Obratite nam se

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja